Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 20:20

Ισοπαλία στο νήμα με… άρωμα πρόκρισης για την Κ16 του ΑΟ Μυκόνου [vid&pics]

Με το ένα... πόδι στο final four της Κ16 βρίσκεται η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου, που απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο νήμα του αγώνα με τον Άγιαξ Σύρου και πλέον περιμένει την τελευταία αγωνιστική για την επισφράγιση του εισιτηρίου.

Στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο Άγιαξ Σύρου κρατούσε τη νίκη και την πρωτιά του ομίλου στα χέρια του μέχρι το τελευταίο λεπτό, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τις ορέξεις του Μπαντούνα.

Ο ικανός άσος  με τρομερό γκολ, έκανε το 1-1 για την Κ16 του ΑΟ Μυκόνου και έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του να "σκαρφαλώσει" στην πρώτη θέση του ομίλου.

Πλέον, ο ΑΟ Μυκόνου ισοβαθμεί στην κορυφή με τον ΠΑΣ Τήνου έχοντας από κοινού 19 βαθμούς, διατηρώντας το πλεονέκτημα στα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ ο ο Άγιαξ Σύρου παραμένει στην τρίτη θέση με 18.

Η ροή του αγώνα

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και απείλησαν για πρώτη φορά στο 4’ με τον Γαλανό να σουτάρει αλλά ο Μπουρντένης απέκρουσε.

Λίγο αργότερα, όμως, στο 7’ ο Άγιαξ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Βαμβακούση που έκλεψε την μπάλα και έκανε το 1-0 από κοντά.

Ο Άγιαξ συνέχισε στο ίδιο τέμπο, πίεζε, είχε την κατοχή με το μέρος του και ήταν πιο απειλητικός στα πρώτα λεπτά. Στο 20’ ο Βαμβακούσης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ με τον Μπουρντένη να αποκρούει. Στο 26’, ο ΑΟ Μυκόνου βγήκε μπροστά με τον Xohxa να κάνει το κοντινό πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας του Άγιαξ, Βαμβακούσης, αντέδρασε σωστά, ενώ στο 28’ ο Μπουρντένης απέκρουσε σωτήρια το ωραίο πλασέ του Χριστόπουλου.

Δυνατό παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος, με τον Άγιαξ να είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και τον ΑΟ Μυκόνου να αμύνεται σωστά και να πιέζει από τη μεριά του για την ισοφάριση. Στο 58’ το αδύναμο σουτ του Ευμορφόπουλου κατέληξε στην αγκαλιά του Μπουρντένη και ένα λεπτό αργότερα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε σταθερά και το πλασέ του Χριστόπουλου.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Άγιαξ ανέβαινε περισσότερο και πίεζε για το δεύτερο γκολ που θα καθάριζε σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση-νίκη. Στο 64’ ο Γαληνός έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 65’ ο Ευμορφόπουλος επιχείρησε το σουτ αλλά ο Μπουρντένης έπεσε σωστά στη γωνία του. Η ομάδα του Μάκη Πούλου έβρισκε ανά διαστήματα χώρους από τα πλάγια να αναπτυχθεί και ανέβασε κάπως την απόδοσή της, με τον Ξυδάκη να εκτελεί φάουλ στο 69’ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 78’ ο Ευμορφόπουλος «τσίμπησε» ωραία την μπάλα στη μικρή περιοχή, η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα αλλά τελευταία στιγμή, σαν «από μηχανής θεός», ο Κοντιζάς την έδιωξε πριν αυτή περάσει την γραμμή.

Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά στα τελευταία λεπτά. Ο ΑΟ Μυκόνου πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να κάνει το 1-1 στο 80’ με τον Μπαστούνα να επιχειρεί ένα φοβερό φαλτσαριστό σουτ από τα 20 μέτρα που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βαμβακούση.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης, ο ΑΟ Μυκόνου είχε δύο ακόμα σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη αλλά ο Καλογεράς στις καθυστερήσεις δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κι έτσι το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.

Άψογη η διαιτησία των: Ζαράνη, Αρμακόλα και Μουτάφη.

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Βαμβακούσης, Ρογγότης (67’ Μπλάμο), Καράβελας (84’ Χαλαβατζής), Ροσσολάτος, Γούρνας, Γαληνός, Καραμολέγκος (33’ Ευμορφόπουλος), Πιταούλης, Χριστόπουλος (75’ Πρέκας), Καραγιάννης, Βαμβακούσης Γ. (45’ Κουκουλογιάννης)

ΑΟ Μυκόνου (Πούλος): Μπουρντένης (70’ Πετράκης), Καφεντζής (71’ Μπαστούνας), Κουσαθανάς, Κοντιζάς, Πάπα, Ξυδάκης, Πάγια (75’ Χίσα), Καραγιαννόπουλος, Xohxa, Lula (70’ Καλογεράς), Θεοχάρης (84’ Θεοδώρου)

Η βαθμολογία και η τελευταία αγωνιστική

2019-03-05_1_d148c.jpg

2019-03-05_2_1abae.jpg

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares