Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 18:30

Δύο στα δύο για την Κ18 του Αίαντα Σύρου [pics]

Σε ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις, ο Άγιαξ επικράτησε 1-2 του ΑΟ Πάγου για την τέταρτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κ18 ΕΚΟ και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες, που τον διατηρούν στην κορυφή του 1ου ομίλου με 6 βαθμούς.

Η ομάδα του Ρούσσου πήρε τη νίκη χάρη σε δύο γκολ του Ξαγοράρη ενώ η ομάδα του Πάγου είχε μειώσει προσωρινά με τον Μαυρικάκη. Ο Άγιαξ Σύρου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παράβαλου στο 62’.

Η ροή του αγώνα

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά επιθετικές και να προσπαθούν να απειλήσουν. Πρώτη ευκαιρία στο ματς για την ομάδα του Άγιαξ με το σουτ του Παράβαλου να περνάει λίγο άουτ στο 4' ενώ στο 16' η ομάδα του Πάγου απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι με το μακρινό φάουλ του Μαρουδιά Ν. να καταλήγει στην αγκαλιά του Πρίντεζη.

Λίγο αργότερα, όμως, ο Άγιαξ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Ξαγοράρης έκανε την προβολή και έκανε το 0-1 στο 24’. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, η άμυνα του Άγιαξ έδιωξε μακριά την μπάλα, ο ίδιος παίκτης κυνήγησε τη φάση, σούταρε αλλά σε πρώτη φάση ο Μαρουδιάς απέκρουσε ενώ στη συνέχεια η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 30’ ο ΑΟ Πάγου είχε καλή ευκαιρία με τον Αρακά να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο 31’ ο Γούρνας έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ αλλά η μπάλα έφυγε έξω αλλά λίγο αργότερα η ομάδα του Ρούσσου διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Μπλάμος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, βρήκε την κατάλληλη στιγμή τον Ξαγοράρη κι αυτός με κοντινή προβολή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, κάνοντας το 0-2 στο 40’. Λίγο πριν το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου, ο Σκόρδος δεν μπόρεσε να βρει στόχο από πλεονεκτική θέση.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Πάγος πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να μειώσει με τον Μαυρικάκη από κοντά σε 1-2 στο 60’. Στο 62’ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του παιχνιδιού καθώς ο Παράβαλος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη και άφησε τον Άγιαξ με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Χρήστου Φωκά πίεσαν τον Άγιαξ και προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης απειλώντας κυρίως με βαθιές μπαλιές και παίζοντας από τα άκρα. Ο Άγιαξ απείλησε με τον Ξαγοράρη στο 70’ να εκτελεί το φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Κουκουλογιάννη στο 74’.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκε στον ΑΟ Πάγου με τον Φούντα να γίνεται κάτοχος στη μεγάλη περιοχή του Άγιαξ, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω, χάνοντας έτσι τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση. Το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος και οι παίκτες του Άγιαξ πανηγύρισαν τη νίκη.

ΑΟ ΠΑΓΟΥ (Φωκάς): Μαρουδιάς, Βόλτης, Φούντας, Μαρουδιάς, Βουτσίνος, Αρακάς, Ρουσσουνέλος, Βαρθαλίτης, Φώσκολος, Σούμπιτσης, Μαυρικάκης

Αγωνίστηκαν και οι: Κουκουλογιάννης, Βακόνδιος, Μαρκόπουλος

ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΥΡΟΥ (Ρούσσος): Πρίντεζης, Μπλάμο, Καραμολέγκος, Γουρνάς, Ροσσολάτος, Γαληνός, Σκόρδος (45’ Χριστόπουλος), Ανδρεαδάκης, Ξαγοράρης, Κουκουλογιάννης, Παράβαλος (62’ αποβλ.)

Αγωνίστηκαν και οι: Χριστόπουλος, Ζαρμπώνης, Καραγιάννης, Φρέρης, Ευμορφόπουλος

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares