Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 00:27

Στο Final 4 της Κ12 οι Κανονιέρηδες Σύρου [pics]

Με θεαματικό τρόπο οι Κανονιέρηδες Σύρου νίκησαν 4-1 τον Άγιαξ Σύρου 1 για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ12 του 1ου ομίλου, τερμάτισαν στην πρώτη θέση με 27 βαθμούς (25 έχει ο Άγιαξ) και πέρασαν στο Final Four της Κ12 μαζί με τον ΑΟ Μυκόνου, τον ΑΟ Πάρου και τον ΠΑΣ Νάξου.

Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 15 Απριλίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Σύρο από 17 έως 19 Μαΐου.

Οι Κανονιέρηδες ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα, πιο κινητικοί και πιο επικίνδυνοι από τον Άγιαξ, ο οποίος προσπαθούσε να κρατήσει την μπάλα και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για επίθεση αλλά οι παίκτες του Τζώρτζη απομάκρυναν έγκαιρα την μπάλα.

Στο 5’ έγινε η πρώτη καλή φάση με τον Χάμζα να σεντράρει από τα αριστερά και τον Καμπάνη να κάνει την προβολή με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ ο Ξανθάκης του Άγιαξ μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Χάμζα στο 15’.

Ο Άγιαξ έκανε την πρώτη του φάση στο 16’ όταν ο Γκοτσάι έκανε το σουτ από τα δεξιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

Οι Κανονιέρηδες απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Νομικό να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι στο 17’, στο 23’ το σουτ του Ρούσσου απέκρουσε ο Ξανθάκης αλλά στο 24’ η ομάδα του Τζώρτζη πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Βλάχος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Άγιαξ, επέμεινε στη φάση, έκλεψε την μπάλα από τα αριστερά και από την κλειστή γωνία νίκησε από κοντά τον Ξανθάκη για το 1-0.

Πίεσαν και για ακόμα ένα γκολ πριν το ημίχρονο οι Κανονιέρηδες αλλά το δυνατό σουτ του Καμπάνη στο 27’ πέρασε άουτ και ο Ξανθάκης έδιωξε σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Καλλίγερου.

Στο δεύτερο μέρος, οι Κανονιέρηδες συνέχισαν με εκρηκτικό ρυθμό και μέσα σε 6’ πέτυχαν άλλα δύο γκολ.

Μόλις στο 31’ ο Καμπάνης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και στο 36’ ο Νομικός πάτησε περιοχή από τα αριστερά και με έξυπνο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο Άγιαξ κατάφερε να μειώσει σε 3-1 στο 47’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρδάτου αλλά το… κερασάκι στην τούρτα για τους Κανονιέρηδες έβαλε στο 59’ ο Χάμζα με κεφαλιά, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητές ήταν οι Βαρθαλίτης Α. Και Ρούσσος Ι.

Κανονιέρηδες Σύρου (Τζώρτζης): Ρηγούτσος, Ρομέο, Μαραγκός, Καλλίγερος, Νομικός, Χάμζα, Καμπάνης (57’ Φρέρης - 57’ Βακόνδιος), Ρούσσος, Βλάχος (31’ Ραουζαίος)

Αίας Σύρου 1 (Καρδάτος): Ξανθάκης, Καπέλλας, Κουκουλάς, Στεφάνου (44’ Μπουντούρης), Αρώνης, Γαβιώτης (1’ Ρουσσουνέλος - 58’ Μαυράκης), Άγας, Γκοτσάι, Καρδάτος

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares