Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 23:16

"Διπλό" στη Σύρο και τελικός για την Κ18 του ΑΟ Μυκόνου [vid]

Ο ΑΟ Μυκόνου πέτυχε την τρίτη του νίκη καθώς επικράτησε 0-1 του Άγιαξ Σύρου για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ18 του 1ου Ομίλου, έφτασε τους 9 βαθμούς και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή του στον τελικό. Η ομάδα του Άγιαξ έμεινε στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να ελέγχουν περισσότερο τον χώρο του κέντρου και να προσπαθούσαν αμφότερες να αναπτυχθούν περισσότερο από τα πλάγια με βαθιές μπαλιές.

Ο Άγιαξ δημιούργησε την πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 9’ όταν ο Γαληνός βρέθηκε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 14’ ο Καλόγερας βρήκε τον Δάρα στη μεγάλη περιοχή για τον ΑΟ Μυκόνου και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Χωρίς να έχει σημειωθεί κάποια σπουδαία φάση στο παιχνίδι, οι Μυκονιάτες πήραν προβάδισμα στο σκορ. Μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του ΑΟ Μυκόνου στη μεσαία γραμμή, ο Καλόγερας βγήκε τετ-α-τετ με τον Πρίντεζη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1 στο 22’.

Ο Άγιαξ προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε για την ισοφάριση αλλά τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια. Ο ΑΟ Μυκόνου, από την άλλη, έχασε την ευκαιρία να πάει με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια με τον Καλόγερα να βγαίνει ξανά τετ-α-τετ με τον Πρίντεζη αλλά αυτή τη φορά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ στο 39’.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα της Μυκόνου πίεζε να πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ, κι έφτασε πολύ κοντά δευτερόλεπτα μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού όταν Καραμολέγκος και Πρίντεζης δεν συνεννοήθηκαν καλά, έγινε το λάθος στην άμυνα του Άγιαξ, ο Δάρας έκλεψε την μπάλα αλλά η προσπάθειά του κατέληξε δίπλα από την εστία των γηπεδούχων.

Στο 56’ ο Μιχίλι βρήκε τον Δάρα κι αυτός έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία για τον ΑΟ Μυκόνου καθώς το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να εκδηλώσουν επίθεση αλλά οι Μυκονιάτες είχαν κλείσει καλά τους χώρους και απομάκρυναν έγκαιρα την μπάλα πριν προλάβει ο Άγιαξ να γίνει επικίνδυνος. Ο Κουκουλογιάννης στο 61’ απείλησε από κοντά για τον Άγιαξ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μπουρντένη.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν άλλες δύο φορές με τον Δάρα. Στο 66’ από πλάγια θέση επιχείρησε το πλασέ εντός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Πρίντεζη, ενώ στο 69’ ο τερματοφύλακας του Άγιαξ βγήκε αρκετά μακριά από το τέρμα του με τον Δάρα να δοκιμάζει ένα μακρινό πλασέ που κατέληξε άουτ.

Ο Μιχίλι στο 84’ και ο Καλόγερας στο 85’ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Πρίντεζη, με τον ΑΟ Μυκόνου να κρατάει μέχρι το τέλος το 0-1 και να πανηγυρίζει τη νίκη.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους κ.κ. Καλογερά και Γεωργαρά.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΥΡΟΥ(Ρούσσος): Πρίντεζης (70’ Βαμβακούσης), Μπλάμο (62’ Καραμολέγκος Α.), Καραβέλας (58’ Ροσσολάτος), Καραμολέγκος Ε., Γουρνάς, Γαληνός (79’ Ρούσσος), Ζαρμπώνης (78’ Πρέκας), Ανδρεαδάκης (46’ Καραγιάννης), Παράβαλος, Κουκουλογιάννης (68’ Ρογγότης), Σκόρδος

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Πούλος): Μπουρντένης (90’ Ψύλλιας), Μιχίλι (88’ Κοντιζάς), Τσάνης, Αχμετάι (63’ Θεοχάρης), Μπαϊρακτάρι, Ξυδάκης (90’ Πάγια), Δάρας, Χότζα (63’ Ισάζ), Καλόγερας (90’ Μπαστούνας), Κάνιουρας, Μπομπάι

Δείτε τον αγώνα όπως ακριβώς μεταδόθηκε.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares