Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 12:26

Προπονήθηκε με την Εθνική (Κ15) ο Άγγελος Κρεμμύδας στο Καρπενήσι

Πριν από λίγα χρόνια, ο Άγγελος Κρεμμύδας, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Play Land, συνεργαζόμενη με τον Πανθηραϊκό.

Πλέον, ο νεαρός στόπερ ωριμάζει όσο περνάει ο καιρός συμμετέχοντας στις προπονήσεις της α' ομάδα του Πανθηραϊκού, ενώ αποτελεί ενεργό μέλος της Μικτής Κ16 η οποία έφτασε μέχρι τους 16 του Πανελληνίου Πρωταθήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Οι εμφανίσεις του, και οι ικανότητες του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του Ομοσπονδιακού προπονητή, κ. Ελευθεριάδη ο οποίος μαζι με τον συνεργάτη του κ. Ιορδανίδη, τον κάλεσαν ανάμεσα στους 72 καλύτερους ποδοσφαιριστές σε αυτή την ηλικία για να βρεθεί στο Καρπενήσι.
Ο νεαρός στόπερ προπονήθηκε τρεις ημέρες, άφησε καλές εντυπώσεις και ευχόμαστε να αποτελέσει τον πρώτο ποδοσφαιριστή που ανήκει σε Κυκλαδίτικη ομάδα και θα είναι ενεργό μέλος σε Εθνική ομάδα.

Εδώ θα πρέπει να σταθούμε στην δουλειά που έχει γίνει από τον προπονητή του Δημήτρη Κρεμμύδα, τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τον Ενωσιακό, Γιώργο Μοστράτο, που του έχει δώσει τα εφόδια ώστε να σταθεί σε ανώτερο επίπεδο. 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares