Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 16:25

Πέρασε από το Φιλώτι η Κ18 του ΑΟ Πάρου και προκρίθηκε στον τελικό [pics]

ΑΟ Μυκόνου-ΑΟ Πάρου!

Αυτό θα είναι το ζευγάρι του τελικού για το πρωτάθλημα της Κ18 ΕΚΟ που διοργανώνει η ΕΠΣ Κυκλάδων σε ματς που έχει οριστεί να γίνει στις 18 Μαϊου και ώρα 21.00 στο γήπεδο της Ερμούπολης.

Οι Παριανοί επικράτησαν σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη με 0-2 του ΑΜΣ Φιλωτίου, τερματίζοντας στην 1η θέση του 2ου ομίλου με 12 βαθμούς, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό.

Από την άλλη, η ομαδα της Ορεινής Νάξου έμεινε στην 2η θέση με έξι βαθμούς ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι... πλήρωσε τις απουσίες των Λεγάκη, Κατσουρού και Μουστάκη που αποτελούν βασικά και αναντικατάστατα στελέχη για το συγκρότημα του Ηλία Ορφανού.

Στο προφιλ του αγώνα τώρα, στο α' μέρος ο ΑΟ Πάρου ήταν καλύτερος αφού σε διάστημα 32' είχε δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει με την πιο σημαντική να σημειώνεται στο 17' όταν ο Παπά με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Σκιαδά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ψαρρά.

Η κυριαρχία του ΑΟ Πάρου, μετουσιώθηκε σε γκολ στο 32' όταν ο Μπέτσα με μια πανέξυπνη έμπνευση εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή και έκανε το 0-1.

Κορυφαίος στο α' μέρος ο τερματοφύλακας, Ψαρράς, που όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών με εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον ΑΟ Πάρου να εξασφαλίζει την πρόκριση στον τελικό της Κ18 ΕΚΟ για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, παρότι ο ΑΜΣ Φιλωτίου κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να απειλήσει.

Στο 87' έγινε το 0-2 με τον Τάσο Σαρρή να κάνει άψογο πλασέ νικώντας τον Ψαρρά. 

Το ευχάριστο του αγώνα, η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των γηπεδούχων που στήριξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό την ομάδα τους. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

1' Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό στον αγώνα, ο Τάσος Σαρρής έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΑΜΣ Φιλωτίου, σημαδεύοντας τον Σγουράτι όμως ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός δεν έκανε το πλασέ όπως θα ήθελε και η μπάλα κατέληξε άουτ.

3' Ο Γκιόκα στρώνει στον Μπέτσα όμως ο τελευταίος σουτάρει άουτ.

8' Ωραία συρτή σέντρα του Γιάννη Σαρρή στον Τάσο Σαρρή το σουτ του τελευταίου βρίσκει σε πόδι αμυντικού του ΑΜΣ Φιλωτίου και καταλήγει μόλις δίπλα από δεξί δοκάρι του Ψαρρά.

9' Κόρνερ Γκέτσι κεφαλιά Σκιαδά η μπάλα άουτ.

16 Σουτ του Γκέτσι, ο Ψαρράς εκπληκτική επέμβαση και παραχωρεί κόρνερ.

17' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΑΡΟΥ. Ο Σκιαδάς εκτελεί το κόρνερ και ο Πάπα που πιάνει την κεφαλιά σημαδεύει το δοκάρι.

18 Σουτ του Σκιαδά ο Ψαρράς δύσκολα

18' Μαγική πάσα του Γιάννη Σαρρή στον Τάσο Σαρρή με τον τελευταίο να πλασάρει όμως ο Ψαρράς και πάλι έδιωξεμ με τα πόδια.

19' Ο Σγουράτι κάνει το σουτ η μπάλα άουτ.

21' Ο Χανιώτης κάνει άστοχη έξοδο όμως το πλασέ του Προμπονά είναι αδύνατο και δεν καταφέρνει να κάνει το 1-0.

32' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΑΡΟΥ. Ο Ντάνι Μπέτσα με ωραία εκτέλεση φάουλ νικάει τον άψογο Ψαρρά και κάνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

39' Σουτ του Τάσου Σαρρή η μπάλα λίγο άουτ.

49' Σουτ του Γκέτσι μετά από πάσα του Ιωάννη Σαρρή η μπάλα άουτ.

54' Ο Σγουράτι βγήκε μόνος του απέναντι από τον Ψαρρά όμως η λόμπα του κατέληξε στο δοκάρι.

67' Ο Τάσος Σαρρής υποδέχεται τη μπάλα μετά την πάσα του Μπέτσα, όμως το πλασέ του καταλήγει μόλις άουτ.

72' Σουτ του Τάσου Σαρρή ο Ψαρράς δύσκολα. 

75' Σέντρα του Τάσου Σαρρή στον Σγουράτι η κεφαλιά του τελευταίου περνάει άουτ.

87' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΑΡΟΥ. Ο Τάσος Σαρρής με άψογο πλασέ κάνει το 0-2 αφού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ασίστ του Γιάννη Σαρρή.

Διαιτητής ήταν ο Παντελάκης με βοηθούς τους Τσάφο και Νεοκοσμίδη.

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Ηλίας Ορφανός) Ψαρράς, Γρατσίας, Μαστορόπουλος, Προμπονάς (62' Χωματάς), Μουστάκης Κ., Βερύκκοκος Α., Καραμανής, Μουστάκης Β. (81' Μανιός), Βενιεράκης, Βερύκκοκος Β., Καγκάνης (85' Ξυλούρης).

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Δημήτρης Τριανταφυλλάκος) Χανιώτης, Πάπα, Λουκής, Μπέτσα, Καραφυλλάκης, Γκέτσι, Σγουράτι (86' Χερουβείμ), Σκιαδάς, Σαρρής Α., Γκιόκας, Σαρρής Ι.

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Βίντεο από τον αγώνα

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares