Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 20:19

Έκανε την υπέρβαση με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Κ14 ο ΑΠΣ Κύθνου

Παραμερίζοντας το πρακτικό κομμάτι των μετακινήσεων, οι άνθρωποι του ΑΠΣ Κύθνου αποφάσισαν με γνώμονα το καλό της νεολαίας του νησιού και δήλωσαν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή (σήμερα έληγε η διορία των συμμετοχών) τη συμμετοχή της ομάδας Κ14 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η απόφαση του ΔΣ ήταν κατά πλειοψηφία, αφού οι άνθρωποι του συλλόγου θεώρησαν ότι είναι κρίμα να χαθεί μία ολόκληρη γενιά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που πολλοί από αυτούς θα αποτελέσουν το μέλλον της ανδρικής ομάδας.

Έτσι λοιπόν, στον ΑΠΣ Κύθνου πήραν ακόμη μία ιστορική απόφαση, αφού θα είναι η πρώτη φορά που ομάδα υποδομών από το νησί θα δώσει επίσημους αγώνες, ελπίζοντας πάντα και στην στήριξη των γονιών, αλλά και των χορηγών, η διοίκηση ανεβάζει ακόμη περισσότερο το μπάτζετ, με το πρόβλημα του γηπέδου να είναι το Νο1 εμπόδιο αυτού του εγχειρήματος.

Όμως τις τελευταίες μέρες υπάρχει εξέλιξη και στο γηπεδικό, αφού υπάρχει προφορική δέσμευση ότι, η τοποθέτηση του χλοοτάπητα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Μάλιστα, οι πληροφορίες που έχουμε από την Κύθνο, αναφέρουν ότι οι διοικούντες του ΑΠΣ Κύθνου θα ζητήσουν από την ΕΠΣ Κυκλάδων να παίξουν εκτός έδρας τα 2-3 πρώτα παιχνίδια σε ανδρικό και Κ14, προκειμένου να ετοιμαστεί η έδρα τους.

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares