Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 19:31

Φιλική συνάντηση των ακαδημιών του ΑΜΣ Φιλωτίου και της Θύελλας Καμαρίου

Ιδανικός οικοδεσπότης αποδείχθηκε ο ΑΜΣ Φιλωτίου, που φιλοξένησε τα τμήματα Κ12 και Κ14 της Θύελλας Καμαρίου το περασμένο Σάββατο (21 Σεπτεμβρίου).

Τα παιδιά της ακαδημίας των δύο ομάδων χάρηκαν το ποδόσφαιρο σε δύο φιλικούς αγώνες που δόθηκαν στο γήπεδο ''Γιαγκος Γρατσίας''.

Οι δύο ομάδες έχουν στα τεχνικά επιτελεία νεαρούς προπονητές που έχουν δώσει μία όμορφη νότα όσο αφορά την ανάπτυξη που είναι και ο σκοπός ύπαρξης των μικρών τμημάτων.

Η ανακοίνωση:

Στην Νάξο βρέθηκαν αυτό το Σάββατο 21/9 τα ΘΥΕΛΛΑΚΙΑ μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ακαδημιών μας, με 2 τμήματά μας (Κ12 - Κ14) να δίνουν φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες του Φιλωτίου.
Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, τα παιδιά μας έδειξαν να το απολαμβάνουν και το χαμόγελό τους είναι η δύναμή μας για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά για ενα καλύτερο μέλλον των ακαδημιών μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση του Φιλωτίου, ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο Κο Ψαρρά για την άψογη φιλοξενία, τον προπονητή τους Κο Ανυφαντάκη Μιχάλη, για την αποδοχή της πρότασής μας, για το ήθος και την αθλητική παιδεία που έδειξε και ευελπιστούμε μελλοντικά να ανταποδώσουμε την φιλοξενία.
Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να παραλείψουμε και τους γονείς των μικρών μας αθλητών...και να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.
Να είστε σίγουροι πως με αρωγούς εσάς θα φτάσουμε πολύ ψηλά.

ΥΓ: Θερμά συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά της αποστολής μας για την ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά τους καθ όλη την διάρκεια του ταξιδιού μας...αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που κάνουν οι προπονητές μας Στάθη Φίλων και Βασίλη Τσέπα, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.
Την αποστολή συνόδεψε ο υπεύθυνος ακαδημιών μας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο με τον ίδιο να δηλώνει ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας μας.

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares