Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 12:31

Κ14: Ισοπαλία (2-2) στο ματς ΠΑΣ Τήνου - Α.Ο. Μυκόνου

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τη Μύκονο η Κ14 του ΠΑΣ Τήνου, καθώς το ματς με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου έληξε 2-2.

Το ματς ξεκίνησε με τους Μυκονιάτες να πατάνε καλύτερα στο ματς και να δημιουργούν από το 1ο λεπτό ευκαιρίες προκειμένου να προηγηθούν στο ματς.

Ο τυπικά φιλοξενούμενος Α.Ο. Μυκόνου προηγήθηκε με τον Μάρκου μόλις στο 6ο λεπτό με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Οι Τηνιακοί θα ισοφαρίσουν στο 12' με εκτέλεση φάουλ του Βολαχάκη, όμως η ομάδα του Μάκης Πούλου προηγήθηκε ξανά στο 17' με πλασέ του Παχατουρίδη από κοντά. Το 2-2 που έμελε να ήταν το τελικό σκορ του αγώνα έκανα ο Βολαχάκης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 2ο ημίχρονο αν και ο Α.Ο. Μυκόνου είχε τον αέρα υπέρ του δεν κατάφερε να σκοράρει με τις δύο ομάδες να μοιράζονται του βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς του κ.κ. Κουκά και Γεωργαράς.

ΠΑΣ Τήνου (Βελλαλόπουλος): Δεσίπρης, Βελαλόπουλος, Καρδαμίτσης, Ζαρπάς, Μούτσα, Γιαννόπουλος, Κάζα, Βολαχάκης, Κομεσσάριος, Βλαχάκης Β., Χυσένι

Αγωνίστηκαν και οι: Τσιντζιλίδης, Γιαννακόπουλος, Σουράνη, Βιδάλης, Λούβαρης, Ποδιάς

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ντεσίρι, Μάρκου, Κυριαζίδης, Γκόγκα, Κουτρούτσος, Κατσικαλάκης, Παχατουρίδης, Ρουστέμη, Παπαδημητρίου, Τσιφούτης, Τσόπελας

Αγωνίστηκαν και οι: Μπαλκού, Ντάλα, Χριστούλης, Τόλιας,Πετάι

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares