Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 19:48

Εποχή ΠΑΟΚ στις Κυκλάδες... στο δίκτυο Θύελλα και ΑΟ Πάρου [vid-pics]

Ο ΠΑΟΚ πιστεύει στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και επενδύει σε αυτό εξαπολύοντας την δική του επέλαση εντάσσοντας είδη 2 νέα μέλη στο δίκτυο ακαδημιών του, ενώ τα καλύτερα έρχονται, αφού ο μεσοπρόθεσμος στόχος είναι τουλάχιστον 5 σωματεία να ενταχθούν στην οικογένεια του ''Δικέφαλου'' που αριθμεί περί των 80 συνεργαζομένων ακαδημιών στην Ελλάδα.

DSC_0129hgdghhdfs_7aed8.jpg

Η αρχή έγινε με την Θύελλα Καμαρίου, όπου ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, διευθυντής των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  και ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ΠΑΕ Παντελής Θωμαρέης, επισκέφθηκαν τη Σαντορίνη την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και και σε μία θερμή εκδήλωση που έγινε  παρουσίασαν το πλάνο της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σειρά πήρε η Νάξος και οι επαφές με τον Πανναξιακό, που έγιναν σε πολύ καλό κλίμα.

Η επίσκεψη των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ στις Κυκλάδες ολοκληρώθηκε στην Πάρο, όπου οι άνθρωποι του ΑΟ Πάρου είχαν ετοιμάσει μία διαφορετική παρουσίαση στην αίθουσα ''Αρχίλοχος'', αφού «έδωσαν το βήμα» σε γονείς, προπονητές και αθλητές για να θέσουν τις απορίες τους στους κ.κ. Πουρλιοτόπουλο και Θωμαρέη, που κέρδισαν το κοινό με την απλότητα και της ειλικρίνεια τους.

«Θα θέλαμε περισσότερο κόσμο και γονείς σε αυτή τη συνάντηση» είπαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΑΟ Πάρου κ. Αντώνης Λάμπρου και ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Καβάλλης, που ήταν στο πάνελ της παρουσίασης και ενημέρωσαν το ακροατήριο για τους παραμέτρους της συνεργασίας.

«Έχουμε πολλά να κερδίσουμε από τον ΠΑΟΚ και ήταν μία επιλογή η οποία έγινε μετά από μεγάλη έρευνα» είπε ο Γιώργος Καβάλλης, που ήταν ο άνθρωπος που χειρίστηκε εξ αρχής όλο το θέμα.

DSC_0145gssdfsf_e3ae2.jpg

Από την πλευρά του ο κ. Πουρλιοτόπουλος ανέλυσε τους άξονες της συνεργασίας, που θα κινηθεί στην μεταφορά τεχνογνωσίας που θα γίνει με την επίσκεψη όλων των προπονητών του ΑΟ Πάρου στη Θεσσαλονίκη και με άλλες δράσεις, που αφορούν σεμινάρια διατροφολόγων και παιδοψυχολόγων. 

Ο κ. Πουρλιοτόπουλος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις - απορίες που έθεσε το κοινό, ενώ και οι δύο πλευρές διευκρίνισαν ότι αυτή η συνεργασία δεν κρύβει καμία απολύτως οικονομική συναλλαγή και βασίζεται μόνο στην αμοιβαία εμπιστοσύνη για την παραγωγή έργου.

DSC_0148asdfadf_12fa8.jpg

Οι προσκλήσεις των προπονητών για να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη και να επιμορφωθούν σχετικά με την μεθοδολογία του ΠΑΟΚ έχουν ήδη δρομολογηθεί, όπως επίσης και η συμμετοχή τμημάτων του ΑΟ Πάρου και της Θύελλας Καμαρίου στο τουρνουά του δικτύου ακαδημιών που θα γίνει 20-24 Δεκεμβρίου. 

Όσο αφορά τις επόμενες συνεργασίες του ΠΑΟΚ στις Κυκλάδες, ο κ. Πουρλιοτόπουλος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, όμως οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εκτός από τον Πανναξιακό, υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο ομάδες που συζητούν με την Μακεδονίτικη ΠΑΕ. 

Η επίσκεψη έκλεισε με ένα δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση του συλλόγου στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ,το οποίο έγινε μέσα σε πολύ θερμό κλίμα στο εστιατόριο DEL'S του Αλέξανδρου Γιαννούλη.

DSC_0149asdasda_2bd34.jpg

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης και φωτογραφίες:

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares