Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 21:33

Η Κ12 που ενώνει τα νησιά και τους ανθρώπους

Το Σάββατο 16/11 βρίσκομαι στο ΔΑΚ Νάξου, παρακολουθώντας τον αγώνα Κ12 ΠΑΣ Νάξου - Πανθηραϊκός, ώσπου μπαίνει το πρώτο γκολ από την ομάδα της αναμέτρησης και εκεί ξαφνιάζομαι!!! 

Βλέπω να πανηγυρίζει η πλευρά της εξέδρας, όπου συνήθως κάθονται οι φίλαθλοι - γονείς του ΠΑΣ Νάξου... μα είναι δυνατόν σκέφτηκα; Μετά από λίγο αποκαταστάθηκαν όλα, αφού με μία πιο προσεκτική ματιά διαπίστωσα ότι δεκάδες γονείς που είχαν ταξιδέψει από τη Σαντορίνη είχαν κάτσει μαζί με τους γονείς των παιδιών του ΠΑΣ Νάξου και όλοι μαζί απολάμβαναν το παιχνίδι των παιδιών τους σαν μία οικογένεια.

vlcsnap-00001_fd99a.jpg

Το ίδιο πράγμα συνέβη και στο Φιλώτι την επόμενη μέρα, όπου η ομάδα της ορεινής Νάξου είναι δεδομένο ότι πλέον βλέπει κάθε αγώνα της Ακαδημίας της ως γιορτή του ποδοσφαίρου. Γονείς όλοι μαζί, χειροκρότημα για κάθε προσπάθεια και εν τέλει ποδοσφαιρικές στιγμές που μας κάνουν όλους καλύτερους.

DSC_0512JGHKJGFJ_546d6.jpg

Δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού; Επιβεβαίωση του μότο της ΕΠΣ Κυκλάδων ''Το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας''; Εγώ θα πως και τα δύο μαζί και θα ευχαριστήσω τα παιδιά των δύο ομάδων που αποτελούν τον φάρο για να δούμε το ποδόσφαιρο αλλιώς;

DSC_0557TUJTSER_9ad74.jpg

Για την ιστορία, οι γονείς του Πανθηραϊκού έφυγαν διπλά ικανοποιημένοι από τη Νάξου, αφού εκτός της άψογης φιλοξενίας, πήραν στις αποσκευές τους και 6 βαθμούς που θέτουν την ομάδα Κ12 ως πρώτο φαβορί του ομίλου για πρόκριση στο final 4.

DSC_0560FGDSDFG_48e64.jpg

Οι τρεις ομάδες είχαν τις εξής συνθέσεις:

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Τσοβάρας): Μαρτίδης, Κουλουριώτης, Αντιλάι, Φέγγης, Καρτίμπελλης, Σκοπελίτης, Ομροβατσκι, Μέσι, Τσικλιτάς, Λιγνός, Καβαλλάρης Ε., Καβαλλάρης Α., Μπερχανάι, Αναπλιώτης, Παπαϊωάννου, Κόκα, Μπούζι, Φύτρος.   

DSC_0533restdrytfuyg_e4462.jpg

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Μιχάλης Ανυφαντάκης): Μουστακης Σ, Μακαρης, Βρούτσης, Γρατσιας Κ., Βασιλακης, Μπαρδάνης, Ψαρρας Β, Ψαρρας Κ, Σαρλανης, Μουστακης Γ, Ψαρρας Γ, Γλεζος, Βασιλακης Μ, Γρατσιας Μ , Γρατσιας Ν.

DSC_0537fgjhk_5d463.jpg

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (Πέτρος Μαράκης): Μαϊτός, Κουτελιέρης, Νανάς, Ρότσι, Λέκκας, Βαλέττας, Λεγάκης, Μάκα, Καστρήσιος, Καρούσης, Μάρκου, Ορφανός, Μανθόπουλος, Παπαϊωάννου, Χωριανόπουλος, Παρτσινέβελος, Μαυρίδης, Γιαννακοπούλου Μ.

vMix_Capture_16_Νοεμβρίου_2019_20-02-14_f7c08.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares