Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 19:05

Στο final 4 της Κ12 ο Πανθηραϊκός [pics-vid]

Σημαντική νίκη που ισοδυναμεί με την απευθείας πρόκριση στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ12 πέτυχε ο Πανθηραϊκός, ο οποίος στον αγώνα που έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Playland στη Σαντορίνη επικράτησε του ΠΑΣ Νάξου με 3-2.

Σε ένα ματς το οποίο παρακολούθησαν φίλαθλοι και γονείς τόσο από τη Σαντορίνη όσο και από τη Νάξο, τα παιδιά των δύο ομάδων φάνηκαν κάπως αγχωμένα στο ξεκίνημα, αφού το αποτέλεσμα του αγώνα θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά του 4ου ομίλου.

Ο Πανθηραϊκός ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 16ο λεπτό, όταν ο Καρτίμπελης μπήκε στην περιοχή από τη δεξιά πλευρά, και με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση του Π.Α.Σ Νάξου ήταν σχεδόν άμεση, αφού στο 18’ ο Ρενάτο έφερε το ματς στα ίσα με μακρινό σουτ. Το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Πανθηραϊκός ευτύχησε να προηγηθεί ξανά, όταν έπειτα από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Κόκα με κοντινό σουτ έγραψε το 2-1. Το γκολ αυτό ανέβασε ψυχολογικά την ομάδα των γηπεδούχων, που στο 41’ πέτυχε και τρίτο τέρμα με κοντινή προβολή του Μπούζι. Στην εκπνοή του αγώνα, ο ΠΑΣ Νάξου μείωσε σε 3-2, με γκολ που πέτυχε ο Βαλέτας.

Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά και έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης από τον κ. Νάκα και τον κ. Βάιλα, βρήκε την ομάδα της Σαντορίνης να πανηγυρίζει την κατάληψη της πρώτης θέσης και παράλληλα την πρόκρισή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Βαγγέλης Τσοβάρας): Παπαϊωάννου, Κουλουριώτης, Adilaj, Φέγγη, Καβαλλάρης, Λιγνός, Κόκα, Μπούζι, Καρτίμπελης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Meshi L., Σκοπελίτης, Φύτρος, Ομπροβάτσκι, Meshi M. και Μαρτίδης.

ΠΑΣ Νάξου (Πέτρος Μαράκης): Μαϊτός, Μάρκου, Νανάς, Βαλέτας, Ρενάτο, Λέκκας, Μάκα, Καρούσης, Καστρήσιος

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μαυρίδης, Λεγάκης, Κουτελιέρης, Παπαϊωάννου και Χωριανόπουλος.

Βίντεο και φωτογραφίες 

 

Τα γκολ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares