Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2020 00:54

Παρέμεινε στην κορυφή η Κ16 του Πανθηραϊκού

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων η ομάδα Κ16 του Πανθηραϊκού, που επικράτησε με 1-3 της Θύελλας Καμαρίου, στην αναμέτρηση που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου.

Ο Πανθηραϊκός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και τελικά κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 35ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Γκόγκα, ο Hoxhaj με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Στο 46’ ξανά από κόρνερ του Γκόγκα, ο Φέγγης με το κεφάλι έκανε το 0-2.

Στο 53’ και έπειτα από νέα εκτέλεση κόρνερ του Γκόγκα, ο Μπούζι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 0-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 76´ σε 1-3 με σουτ του Πάπα.

Με τη νίκη αυτή ο Πανθηραϊκός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου, δυο στροφές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βάιλας με βοηθό τον κ. Νάκα.

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου(Τσάμογλου): Μπίμπα, Λειβαδάρος, Ζωγράφος, Ξαγοράρης, Παπαδόπουλος, Γεροντάκης, Πάπα, Ζαρογιαννόπουλος, Πελέκης, Αργυρός, Τσάμογλου

Αγωνίστηκαν επίσης οι Κουρμπέτης, Μπουτσικάκης, Zeqiraj και Κικιβαράκης.

Πανθηραϊκός (Δημήτρης Κρεμμύδας): Ξαγοράρης, Lamaj, Kocaqi, Δαρζέντας, Φέγγης, Βαμβακούσης, Γκόγκα, Κοιλιακούδης, Κρεμμύδας, Hoxhaj, Μπούζι.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Βαζαίος, Δαμίγος Μ. , Δαμίγος Α., Ρούσσος, Λιγνός, Ξαγοράρης Ι. και Μαυρογιαννάκης

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares