Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 01:02

Σφράγισε το εισιτήριο για το F4 η Κ16 του Πανθηραϊκού

Η Κ16 του Πανθηραϊκού πέτυχε μία σπουδαία νίκη με 5-2 κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου και σφράγισε το εισιτήριο για την συμμετοχή του στο final-4 του πρωταθλήματος, ενώ ο ΠΑΣ Νάξου θα συμμετάσχει στα μπαράζ προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση του στους τελικούς.

Ο αγώνας ήταν ένα πολύ δυνατό ντέρμπι, με όμορφο ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες, αλλά λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα από την παρουσία κάποιων μεμονωμένων οπαδών στην εξέδρα που έβριζαν χυδαία και εκνεύρισαν τους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας. Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση του προπονητή του Πανθηραϊκού Δημήτρη Κρεμμύδα, ο οποίος κατευθύνθηκε προς την εξέδρα και προσπάθησε να ηρεμήσει τους νεαρούς που είχαν «ξεφύγει».

Το δελτίο τύπου του Πανθηραϊκού, αναφέρει για τον αγώνα:

Σπουδαία νίκη που ισοδυναμεί με απευθείας πρόκριση στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων πέτυχε σήμερα ο Πανθηραϊκός, που έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε του ΠΑΣ Νάξου με 5-2.

Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 15’ με γκολ του Μανδηλαρά. Το 0-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου αφού παρά την πίεση που άσκησε η ομάδα μας δεν κατάφερε να πετύχει κάτι μέχρι την ανάπαυλα.

Με την έναρξη όμως του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα μας βρήκε την ισοφάριση, όταν έπειτα από σέντρα του Hoxhaj από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Βαμβακούση ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1. Λίγο αργότερα όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Ορφανού.

Από το σημείο αυτό και έπειτα ο Πανθηραϊκός άσκησε πολύ μεγάλη πίεση προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Στο 53’ ο Βαμβακούσης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με ωραία σέντρα βρήκε τον Κρεμμύδα, ο οποίος με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το ματς στα ίσα. Στο 60’ ο Φέγγης πήρε τη μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Βαμβακούσης με σουτ έγραψε το 3-2. Στο 70’ μετά από κόρνερ του Γκόγκα ο Φέγγης με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το 4-2. Στο 75’ ο Κρεμμύδας με έξοχη ενέργεια τροφοδότησε τον Hoxhaj, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 5-2, σφραγίζοντας μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ελευθεριάδης, με βοηθούς τους κ. κ. Βάιλα και Νάκκα.

Συνθέσεις:
Πανθηραϊκός(Δημήτρης Κρεμμύδας): Αδαμίδης, Μαυρίκης, Kocaqi, Δαρζέντας, Φέγγης, Βαμβακούσης, Κοιλιακούδης, Βεζύρης, Κρεμμύδας, Hoxhaj, Μπούζι.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Γκόγκα, Δαμίγος Μ. Δαμίγος Α., Λιγνός και Lamaj, ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι Ξαγοράρης και Βαζαίος.

ΠΑΣ Νάξου(Πέτρος Σιδερής): Τάκος, Τόνι, Ψαρράς, Μανδηλαράς, Λέκκας, Μαθιάσος, Βασαλάκης, Πετράς, Ορφανός, Λέκκας, Παντελαίος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Ρότσι, Χωριανόπουλος, Τσέπα και Boshku.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares