Δευτέρα, 04 Μαΐου 2020 18:40

Όλα ανοιχτά για τα αναπτυξιακά, σημαντική πρωτοβουλία του Παμμηλιακού

Χθες γράψαμε για την αλλαγή πλάνων της ΕΠΣ Κυκλάδων για την Β΄κατηγορία και το κύπελλο μετά την απόφαση της ΕΠΟ για ματαίωση όλων των πρωταθλημάτων, πράγμα όμως που όπως όλα δείχνουν δεν θα συμβεί και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ένωσης κ. Ειρηναίο Φρέρη, μας επισήμανε ότι βούληση της ΕΠΣΚ είναι να μείνει στην αρχική απόφαση ώστε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Η πρόταση προς τα σωματεία από την ΕΠΣΚ, ανέφερε:

Πρόταση μας είναι, με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς να ολοκληρωθούν τα Πρωταθλήματα Υποδομών, τηρώντας τις ηλικίες της σεζόν περιόδου 2019-2020. Αμέσως μετά να ξεκινήσουν τα Πρωταθλήματα Υποδομών σύμφωνα με τις νέες Προκηρύξεις και ηλικιακές κατηγορίες περιόδου 2020-2021, που θα ανακοινωθούν το καλοκαίρι.

Κύριοι, Κυρίες, μετά από πολύ καιρό οι ομάδες μας έχουν αποκτήσει 3 ολοκαίνουρια γήπεδα (Κύθνου, Τήνου & Παροικιάς Πάρου) και ακολουθούν και νέα απ’ όσο γνωρίζουμε.

Μακάρι να μπορέσουμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου να ολοκληρώσουμε τα Πρωταθλήματα μας και οι νεαροί αθλητές μας να μην αισθανθούν ότι μια ολόκληρη χρονιά πήγε χαμένη από έναν τόσο μικρό αλλά συνάμα τόσο αδυσώπητο «ιό» .

Τείνει χείρα βοηθείας η Μήλος

Η πρόταση αυτή της ΕΠΣ Κυκλάδων φαίνεται ότι βρίσκει σύμφωνα όλα τα σωματεία, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει καταγραφεί κάποια διαφορετική άποψη. Συνοδοιπόρος της προσπάθειας για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, δήλωσε από την πρώτη στιγμή η Μήλος και συγκεκριμένα ο Παμμηλιακός.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχάλη Βαμβακάρη μας δήλωσε την πρόθεση του σωματείου του να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να φιλοξενηθούν στο νησί τον Σεπτέμβριο τουλάχιστον δύο τελικές φάσεις που θα μπορούσαν να είναι αυτές των κατηγοριών Κ12 και Κ14.

Σίγουρα, μελλοντικά θα υπάρξουν και άλλες προτάσεις από σωματεία και φορείς και αυτό κάνει ακόμα πιο πιθανή την διεξαγωγή των τελικών φάσεων.

Τελικές αποφάσεις αναμένονται στο ΔΣ της ένωσης που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάιο.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω θα έχουν νόημα αν και εφόσον όλα έχουν πάει καλά με την πανδημία που έχει βάλει φρένο στο ποδόσφαιρο! 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares