Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 00:24

Ανδριακός: Νέα τμήματα στην περιοχή Μπατσίου - Γαυρίου

Θετικά αποτελέσματα έβγαλε η συνάντηση της διοίκησης του Ανδριακού με γονείς και αθλητές από το Μπατσί και το Γαύριο, αφού επιτεύχθηκε το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία νέων τμημάτων.

Η σχετική ανακοίνωση:

Σημαντικότατη η προσέλευση μικρών αθλητών και γονέων κατά τη χθεσινή συνάντηση του ΔΣ του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ ΟΦ στο γήπεδο του Μπατσίου προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα δημιουργίας ηλικιακών κατηγοριών ποδοσφαίρου στην περιοχή, κατά την οποία είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα λόγω COVID-19.

Η μεγάλη θέληση όπως αποδείχθηκε για το ποδόσφαιρο των μικρών αθλητών της περιοχής Μπατσίου -Γαυρίου, αλλά και των γύρω οικισμών, σε συνάρτηση με την φιλοσοφία του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, που δεν είναι άλλη από την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και του στίβου στις μικρές ηλικίες, με την δημιουργία τμημάτων ποδοσφαίρου στο Μπατσί και Γαύριο όπως έχει ήδη γίνει στο Κόρθι, μας γεμίζουν με ιδιαίτερη ικανοποίηση και αισιοδοξία καθώς ενισχύεται η φιλοσοφία της ομάδας ότι ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ είναι η ομάδα όλης της Άνδρου. Αυτό αποτελεί οδηγό μας.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares