Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 13:23

Με Κώστα Συριανό και στην ακαδημία της η Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Συριανό, ο οποίος εκτός από την θέση του κάτω από τα γκολ ποστ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και από το πόστο του προπονητή της νεοσύστατης ακαδημίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Στο προπονητικό επιτελείο των τμημάτων υποδομών ο Κώστας Συριανός

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου και οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομών της ομάδας μας, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Συριανό.

Ο Κώστας Συριανός είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που έχουν περάσει από τα γήπεδα των Κυκλάδων τα τελευταία 20 χρόνια. Από το 1994 και για μια ολόκληρη δεκαετία αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Σύρου. Την περίοδο 2004-05 φόρεσε την φανέλα της Syros FC στην Δ Εθνική. Στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα της Ελλάς Σύρου στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής την περίοδο 2007-08. Από το 2008 μέχρι και το 2011, ο Κώστας Συριανός τιμούσε την φανέλα της ιστορικής Άνω Σύρου, με την οποία είχε παρουσία και στην Δ Εθνική (2010-11). Την τριετία 2011-14 φόρεσε την φανέλα του Αίαντα Σύρου, ενώ από το 2014 μέχρι το 2019 τίμησε την φανέλα του Α.Ο Σύρου με την οποία υπήρξε και αρχηγός της ομάδας. Την περσινή σεζόν πήρε μεταγραφή στην ομάδα μας την Ελλάς Σύρου, ενώ φέτος ανανέωσε την συνεργασία του μαζί μας και θα είναι ο «φύλακας άγγελος της εστίας μας».

Τα 5 πρωταθλήματα που έχει μέχρι τώρα (Ελλάς, Άνω Σύρο, Άγιαξ, ΑΟΣ 2), δυο Κύπελλα (ΑΟΣ, Syros Fc) και 1 πρωτάθλημα Β κατηγορίας με την Ελλάς (2019-20), είναι «παράσημα» που θα τον συνοδεύουν στο φινάλε της καριέρας του και δύσκολα θα ξεπεραστούν.

Προπονητικά ο Κώστας Σύριανός τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Α.Ο Σύρου (προπονητής τερματοφυλάκων) και τον Αίαντα Σύρου.

Η εμπειρία του και οι γνώσεις του για το άθλημα πολύτιμες... για τα νέα παιδιά που θα πραγματοποιήσουν τώρα τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares