Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 16:06

Final-4 Κ12, Κ14 και Κ16 στις αρχές Σεπτεμβρίου σε Μήλο και Κύθνο

Στο τελικό στάδιο μπαίνει ο σχεδιασμός της ΕΠΣ Κυκλάδων για την διεξαγωγή των final-4 των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.

Συγκεκριμένα τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα final-4 και αυτές αναμένεται να προκύψουν από την βαθμολογική συγκομιδή που είχαν κατά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Το ευχάριστο νέο είναι ότι η ΕΠΣ Κυκλάδων, επιθυμεί την διεξαγωγή και του Fianl-4 της Κ16, πράγμα που αρχικά φάνταζε δύσκολο, αφού το πρωτάθλημα είχε πολλές αγωνιστικές ακόμα για να ολοκληρωθεί.

Οι πιθανότερες ημερομηνίες των αγώνων είναι αυτές μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και λίγο πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά.

Αναφορικά με τα νησιά που θα διεξαχθούν τα final-4 αυτά θα είναι η Μήλος, όπου θα διεξαχθούν παράλληλα το Κ12 και το Κ16, αλλά και η Κύθνος που θα φιλοξενήσει το Κ14 που θα είναι το πρώτο final-4 στην αθλητική ιστορία του νησιού και μάλλον η πιο σημαντική μέχρι σήμερα επίσημη αθλητική διοργάνωση.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων, έκανε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μην πάει χαμένη μία ολόκληρη χρονιά και στη θέση των πρωταθλητών να μπει μία παύλα. Ελπίζουμε, με την σειρά της και η Περιφέρεια να δείξει την έμπρακτη αρωγή της και να σταθεί ως συνδιοργανωτής δίπλα στις τελικές φάσεις...

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares