Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 14:15

Η προκήρυξη της κατηγορίας Κ15 ''MOLTEN'' της ΕΠΣ Κυκλάδων

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη της κατηγορίας Κ15 ''MOLTEN'' της ΕΠΣ Κυκλάδων όπως αυτή εκδόθηκε σήμερα από την ένωση και απεστάλη στα σωματεία.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Κ-15 «MOLTEN»

ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020– 2021

Η ΕΠΣ Κυκλάδων αφού έλαβε υπόψη :

α. Το Καταστατικό της, καθώς και αυτό της ΕΠΟ .

β. Τους Κανονισμούς της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Κυκλάδων .

γ. Την υπ’ αριθμ. 4/5-7-2020 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου .

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Τους αγώνες του Πρωταθλήματος Υποδομής Κατηγορίας Κ-15 «MOLTEN», της ΕΠΣ Κυκλάδων, περιόδου 2020 - 2021.

Άρθρο 1 . Προκήρυξη / Αρμοδιότητα

Η Προκήρυξη είναι πρόταση για την κατάρτιση σύμβασης μεταξύ της ΕΠΣ Κυκλάδων, ως διοργανώτριας και των Ομάδων που μετέχουν στο Πρωτάθλημα αυτό.

Η σύμβαση θεωρείται ότι καταρτίστηκε αυτόματα, χωρίς καμία επιφύλαξη, με την κατάθεση στην ΕΠΣ Κυκλάδων, της Δήλωσης συμμετοχής της Ομάδας .

Αποδοχή της Προκήρυξης με επιφύλαξη δεν γίνεται δεκτή και οδηγεί στην επιβολή των προβλεπόμενων πειθαρχικών ποινών .

Άρθρο 2 . Διατάξεις διεξαγωγής

Όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος Υποδομής Κατηγορίας Κ-15 «MOLTEN» διεξάγονται σύμφωνα με τις διατάξεις :

α. των Κανόνων Παιχνιδιού, που ισχύουν διεθνώς και ορίζονται από το Διεθνές Συμβούλιο της F.I.F.A. .

β. των Κανονισμών της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Κυκλάδων .

γ. των αποφάσεων του ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων, που ρυθμίζουν η θα ρυθμίσουν ειδικά θέματα που δεν προβλέπονται από την παρούσα.

Για ότι δεν προβλέπεται ισχύουν οι διατάξεις των κανονισμών της ΕΠΟ.

Άρθρο 3 . Δήλωση συμμετοχής – Έναρξη

Οι Ομάδες έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν στην ΕΠΣ Κυκλάδων, έως την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 και ώρα 14.00, Δήλωση Συμμετοχής σε ειδικό έντυπο, που θα χορηγηθεί από την Ένωση . Η Δήλωση πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό παράβολο των τριάντα (30) ευρώ (τραπεζική επιταγή ή ταχυδρομική επιταγή ή κατάθεση στο ταμείο της ΕΠΣΚ Τράπεζα Πειραιώς 5710-021703-881 IBAN GR3601727100005710021703881 ή Εθνική Τράπεζα 469/480228-46 ΙΒΑΝ GR1001104690000046948022846).

Μαζί με την Δήλωση Συμμετοχής θα κατατίθεται στην ΕΠΣ Κυκλάδων το Συνυποσχετικό Διαιτησίας/Δήλωση υπογεγραμμένη από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του Σωματείου, περί της αποδοχής των Καταστατικών, των Κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και αποφάσεων της F.I.F.A., της U.E.F.A., της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Κυκλάδων .

Χωρίς την υποβολή του ως άνω Συνυποσχετικού Διαιτησίας καμία Δήλωση Συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτή .

Η Δήλωση συμμετοχής θα συνοδεύεται και από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που θα ζητηθούν από την ΕΠΣ Κυκλάδων, όπως βεβαίωση μη οφειλής στην ΕΠΣΚ και ΕΠΟ, Πράξη Συναίνεσης Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων του Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα του Σωματείου με βεβαίωση για το γνήσιο της υπογραφής κλπ .

Ομάδες που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους, προς την ΕΠΟ και την ΕΠΣ Κυκλάδων, μέχρι την ημέρα της δήλωσης συμμετοχής τους, θεωρείται ότι δεν υπέβαλλαν Δήλωση Συμμετοχής .

Τα Σωματεία στη Δήλωση Συμμετοχής θα αναφέρουν υποχρεωτικά τον ΑΦΜ τους και τον αριθμό του FAX τους . Για κάθε αλλαγή του αριθμού αυτού θα ενημερώνεται υποχρεωτικά και άμεσα η ΕΠΣ Κυκλάδων . Επίσης πρέπει να αναφέρουν τον εκπρόσωπό τους, ο οποίος εκτός του Προέδρου και του Γραμματέα θα μπορεί να επικοινωνεί με την ΕΠΣΚ .

Δηλώσεις συμμετοχής που δεν συμπεριλαμβάνονται και δεν δηλώνονται όλα τα απαιτούμενα στοιχεία δεν θα γίνεται δεκτές .

Η αλληλογραφία της ΕΠΣΚ με τις Ομάδες θα γίνεται κυρίως με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 5 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων .

Η ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος θα καθοριστεί μετά το Final-Four της Κ-14 περιόδου 2019-2020.

Άρθρο 4 . Αριθμός Ομάδων – Όμιλοι – Πρόγραμμα

Δικαίωμα συμμετοχής στην Κατηγορία Κ-15 έχουν όλα τα Σωματεία μέλη της ΕΠΣΚ. Η απόφαση για την κατάρτιση των Ομίλων θα παρθεί μετά την κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχών και η ακριβής διαδικασία θα αναφερθεί σε συμπληρωματική προκήρυξη, που θα εκδοθεί πριν την κλήρωση του Πρωταθλήματος .

Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο σύνολό του θα κοινοποιηθεί αμέσως μετά την δημόσια κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί . Η ημέρα και ο τόπος της κλήρωσης θα καθοριστεί με απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣΚ .

Οι ποινές σε περίπτωση προσφυγής στα πολιτικά Δικαστήρια και η διαδικασία επιβολής αυτών αναφέρονται στο άρθρο 35 του Κ.Α.Π.

Άρθρο 5 . Επίλυση Αθλητικών διαφορών .

Οι πάσης φύσεως αθλητικές διαφορές, που ανακύπτουν από την εφαρμογή των κανονισμών και της προκήρυξης και αφορούν :

α. Τις Ομάδες που μετέχουν στους αγώνες του Πρωταθλήματος αυτού και

β. Σε κάθε πρόσωπο που συνδέεται με αυτές, με οποιαδήποτε σχέση και ιδιότητα, επιλύονται μόνο από τα αρμόδια θεσμοθετημένα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου .

Με τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα και την αποδοχή της παρούσας οι Ομάδες συμφωνούν, αποδέχονται και καθιστούν αποκλειστικά αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα, για την επίλυση των τυχόν διαφορών στα προβλεπόμενα από τους κανονισμούς, όπως ισχύουν κάθε φορά .

Η εν λόγω δέσμευση αποκλείει τη δυνατότητα των Ομάδων να προσφύγουν, σε κάθε περίπτωση, ενώπιον των Τακτικών αστικών Δικαστηρίων, με οποιαδήποτε διαδικασία, περιλαμβανομένης και της ειδικής διαδικασίας των άρθρων 682 επ. ΚΠολΔ . Σε περίπτωση παραβίασης των όσων ορίζονται στο παρόν άρθρο, τότε με υποχρεωτική εισήγηση του ΔΣ της ΕΠΣΚ και απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ, η υπαίτια Ομάδα θα αποβάλλεται από το Πρωτάθλημα και θα της απαγορεύεται η συμμετοχή σε οποιοδήποτε Πρωτάθλημα για πέντε (5) ημερολογιακά έτη. Οι ποινές σε περίπτωση προσφυγής στα πολιτικά Δικαστήρια και η διαδικασία επιβολής αυτών αναφέρονται στο άρθρο 35 του Κ.Α.Π.

Άρθρο 6 . Γήπεδα – Ώρα έναρξης αγώνων

Όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος διεξάγονται υποχρεωτικά σε γήπεδα που θα έχουν χλοοτάπητα (φυσικό ή συνθετικό), διαθέτουν τη νόμιμη άδεια λειτουργίας και τις προδιαγραφές που προβλέπονται από τους κανονισμούς .

Σωματείο που δεν διαθέτει Γήπεδο με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές δεν θα γίνεται δεκτό στο πρωτάθλημα .

Τα σωματεία υποχρεούνται να αποστείλουν στην ΕΠΣ Κυκλάδων μέχρι την κλήρωση του Πρωταθλήματος της Κ-15, τα παραχωρητήρια της κύριας και της εναλλακτικής έδρας που θα χρησιμοποιούν.

Σε περίπτωση που το Γήπεδο – έδρα Σωματείου καταστεί ακατάλληλο, προσωρινά η μόνιμα, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, η ΕΠΣ Κυκλάδων θα μπορεί να ορίζει τους αγώνες του σε άλλο Γήπεδο, που θα υποδεικνύεται από το Σωματείο και πληροί τους όρους της διοργάνωσης . Εάν δεν υπάρξει υπόδειξη άλλου Γηπέδου από το Σωματείο ή το υποδειχθέν δεν πληροί τις προϋποθέσεις, η ΕΠΣΚ μπορεί να ορίσει εκείνη άλλο Γήπεδο της επιλογής της .

Σύμφωνα με τους κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών οι διαστάσεις του γηπέδου διεξαγωγής των αγώνων είναι 60-68m Χ 100-105m (μήκος γραμμής τέρματος /μήκος πλάγιας γραμμής) και τα τέρματα 7,32μ. Χ 2,44μ.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις η Διοργανώτρια μπορεί να αλλάξει αιτιολογημένα την ημέρα, ώρα ή και Γήπεδο τέλεσης αγώνα ή αγώνων, υποχρεούμενη να ειδοποιήσει τους ενδιαφερόμενους τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξή του . Τα αιτήματα των ενδιαφερομένων Σωματείων, για αλλαγή ημέρας, ώρας ή και Γηπέδου, θα πρέπει να υποβάλλονται στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣΚ τουλάχιστον τέσσερις (4) ημέρες πριν τον αγώνα και σε καμία περίπτωση όχι αργότερα από τις 14.00 της ημέρας Τετάρτης για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου, πλήρως αιτιολογημένα, προκειμένου η αρμόδια Επιτροπή να κρίνει το βάσιμο ή όχι του αιτήματος .  

Τα Σωματεία με μέριμνα και ευθύνη τους θα πρέπει να φροντίζουν για την γνωστοποίηση του αγωνιστικού τους προγράμματος στα Δημοτικά, Κοινοτικά, και Εθνικά Γήπεδα που χρησιμοποιούν, καθώς και στις οικίες Αστυνομικές αρχές, ώστε να διεξάγονται κανονικά οι αγώνες .

Άρθρο 7 . Γιατρός αγώνα

Η παρουσία Γιατρού αγώνα είναι υποχρεωτική σε όλους τους αγώνες . Χωρίς την παρουσία Γιατρού κανείς αγώνας δεν αρχίζει και φυσικά η παρουσία του είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το πρόσωπο αυτό δύναται να είναι είτε γιατρός, είτε νοσηλευτής είτε διασώστης, απόφοιτος των ΤΕΙ και διαπιστευμένος του ΕΚΑΒ ή ειδικά πιστοποιημένος στην παροχή πρώτων βοηθειών και ιδιαίτερα σε αθλητικά γεγονότα, για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αιφνίδια και επικίνδυνα για την ζωή περιστατικά που μπορεί να προκύψουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο Γιατρός έχει την υποχρέωση να αποδείξει την ιδιότητά του με οποιοδήποτε επίσημο αποδεικτικό στοιχείο, στον Διαιτητή και Παρατηρητή, πριν την έναρξη του αγώνα.

Η ευθύνη της κλήσης και παρουσίας του Γιατρού αγώνα, ανήκει αποκλειστικά στο Γηπεδούχο Σωματείο, που έχει και τις επιπτώσεις σε περίπτωση μη παρουσίας του και εξ αυτού την μη διεξαγωγή του αγώνα .

Ο Γιατρός θα υπογράφει υποχρεωτικά το Φύλλο Αγώνα.

Άρθρο 8 . Διαιτητές

Οι Διαιτητές των αγώνων όλων των Πρωταθλημάτων θα ορίζονται από το αρμόδιο Όργανο της ΕΠΣΚ (ΕΔ/ΕΠΣΚ).

Σε περίπτωση μη επαρκούς αριθμού Διαιτητών της ΕΠΣΚ, για την κάλυψη των αγώνων της, η Επιτροπή Διαιτησίας θα μπορεί να μετακαλεί Διαιτητές από άλλες ΕΠΣ ή ακόμα να χρησιμοποιεί και φιλάθλους σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Άρθρο 9 . Παρατηρητής αγώνα

Σε όλους τους αγώνες η Επιτροπή Πρωταθλήματος θα πρέπει να ορίζει Παρατηρητή αγώνα, τα καθήκοντα του οποίου αναφέρονται στον ΚΑΠ . Αν για οποιονδήποτε λόγο απουσιάζει ο Παρατηρητής αγώνα, ο Διαιτητής, αφού το αναφέρει στο ΦΑ, εφαρμόζει τις διατάξεις του ΚΑΠ, για τον ορισμό Παρατηρητή .

Άρθρο 10 . Προπονητές

Τα Σωματεία οφείλουν να προσλαμβάνουν Προπονητές κατόχους διπλώματος ανάλογου των αναφερομένων στον εν ισχύ Κανονισμό Προπονητών ποδοσφαίρου .

Επίσης ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι προπονητής στα τμήματα υποδομών του σωματείου που αγωνίζεται (άρθρα 6 και 13 Κανονισμού Προπονητών) χωρίς να επιβάλλεται σε αυτήν την περίπτωση να καταθέσει την ταυτότητα του.

Προπονητής και ο τυχών βοηθός Προπονητή οι οποίοι δεν κατέχουν το δελτίο πιστοποίησης, απαγορεύεται να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο (τεχνική περιοχή), να παραμείνουν και να δίνουν οδηγίες στους ποδοσφαιριστές . Ο σχετικός έλεγχος διενεργείται από τους Διαιτητές του αγώνα, σύμφωνα με τον ΚΑΠ Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων .

Η ΕΠΣ Κυκλάδων θα εκδίδει δελτία πιστοποίησης Προπονητών υπέρ του Σωματείου, για την ανδρική Ομάδα και τα τμήματα υποδομών, που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματά της.

Άρθρο 11 . Ποδοσφαιριστές

Απαγορεύεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστών σε αγώνα χωρίς τα δικαιολογητικά του άρθρου 18 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων .

Τα Σωματεία υποχρεούνται να χρησιμοποιούν, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, τουλάχιστον επτά (7) ποδοσφαιριστές, με δικαίωμα συμμετοχής στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων . Επίσης στο ΦΑ μπορούν να δηλώνουν έως έξι (6) ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων . Σε περίπτωση μη τήρησης του όρου αυτού, από κάποια Ομάδα, αυτή χάνει τον αγώνα, ο οποίος κατακυρώνεται υπέρ της αντιπάλου Ομάδας.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους . Η σειρά των αγώνων θα προκύψει από κλήρωση . Διάρκεια αγώνων 80’ (2 Χ 40’)

Σε κάθε αγώνα επιτρέπονται μέχρι 7 αλλαγές ποδοσφαιριστών, από κάθε Ομάδα .

Οι αλλαγές επιτρέπονται καθόλη την διάρκεια του αγώνα όταν το παιχνίδι (αγώνας) δεν είναι σε ροή (έχει σταματήσει), σε τρεις όμως συνολικά χρονικές στιγμές (διακοπές) για κάθε Ομάδα. (Δεν υπολογίζεται ως διακοπή οι αλλαγές που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου).

Οι Ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Κ-15 είναι οι γεννηθέντες τα έτη 2006, 2007 και 2008, καθώς και ποδοσφαιρίστριες της αμέσως ανωτέρω ηλικιακά Κατηγορίας (Κ-17) σε τμήματα ή μεμονωμένα (ατομικά), γεννηθέντες δηλαδή 2004,2005.

Άρθρο 12 . Τήρηση τάξης

Τα Γηπεδούχα Σωματεία πρέπει να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και καταστολής πράξεων που δυσφημούν το άθλημα ή διεγείρουν το φίλαθλο κοινό και είναι υπεύθυνα για κάθε αντιαθλητική ενέργεια των ποδοσφαιριστών, των αξιωματούχων και των οπαδών τους . Σε περίπτωση δημιουργίας επεισοδίων ή πράξεων, όπως αναφέρθηκαν παραπάνω και από τα πρόσωπα που προαναφέραμε, επιβάλλονται, από την Πειθαρχική Επιτροπή, οι προβλεπόμενες κυρώσεις, του Πειθαρχικού Κώδικα .  

Άρθρο 13 . Έπαθλα Πρωταθλήματος

Στην Πρωταθλήτρια Ομάδα θα απονεμηθεί Κύπελλο και μετάλλια, για τους Ποδοσφαιριστές και τον Προπονητή της . Κύπελλο και διπλώματα θα απονεμηθούν και στις άλλες Ομάδες των Τελικών .

Όλοι οι ποδοσφαιριστές-τριες που πήραν μέρος στον Τελικό αγώνα, καθώς και οι αναπληρωματικοί, οφείλουν να προσέλθουν και να παραλάβουν τα έπαθλα και τα μετάλλια, σύμφωνα με το τελετουργικό της ΕΠΣΚ .

Οι ποδοσφαιριστές-τριες που δεν πειθαρχούν σ΄ αυτή τους την υποχρέωση, τιμωρούνται με ποινή δύο (2) αγωνιστικών ημερών πρωταθλήματος και χρηματική ποινή πενήντα ευρώ (50) €. Εφ’ όσον αποδειχθεί υπαιτιότητα του Σωματείου και της Διοίκησης, αυτό τιμωρείται με απώλεια του πρώτου επίσημου αγώνα Πρωταθλήματος Ανδρών, ή αν δεν έχει Ανδρικό Τμήμα, στην αντίστοιχη Κατηγορία Υποδομής (Κ-15) στην οποία δικαιούται να μετέχει, της επόμενης περιόδου και του επιβάλλεται χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ .

Άρθρο 14 . Ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα

Η ΕΠΣ Κυκλάδων, ως αποκλειστικός φορέας διοργάνωσης του Πρωταθλήματος, επιφυλάσσεται παντός δικαιώματος της, σύμφωνα με τα Καταστατικά και τις αποφάσεις της και της ΕΠΟ, καθώς και τον ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων, αναφορικά με την εμπορική και ραδιοτηλεοπτική εκμετάλλευση των αγώνων, καθώς και κάθε άλλου συναφούς δικαιώματος ήχου, εικόνας και περιεχομένου αγώνων .

Άρθρο 15 . Βαθμολογική κατάταξη

Η βαθμολογική κατάταξη των Ομάδων θα γίνει με βάση τα προβλεπόμενα στον ΚΑΠ .

Ο ακριβής τρόπος ανάδειξης Πρωταθλητή θα αναλυθεί σε συμπληρωματική προκήρυξη, που θα εκδοθεί και γνωστοποιηθεί πριν την κλήρωση και την έναρξη του Πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην Βαθμολογική Κατάταξη των Ομάδων, θα διεξάγεται αγώνας μπαράζ.

Άρθρο 16 . Μη κάθοδος Ομάδας σε αγώνα

Σε περίπτωση μη καθόδου αδικαιολόγητα Ομάδας σε αγώνα, εκτός των προβλεπόμενων ποινών στον ΚΑΠ και τον Πειθαρχικό Κώδικα, επιβάλλεται χρηματική ποινή 1000 € . Το 50% αυτού του ποσού πιστώνεται, στο τέλος της περιόδου, στην αντίπαλη Ομάδα, εφ’ όσον αυτή είχε κατέλθει κανονικά στον αντίστοιχο αγώνα του άλλου γύρου και το 50% πιστώνεται στο Ταμείο Αρωγής . Επί πλέον εάν η Ομάδα, που δεν κατήλθε αδικαιολόγητα να αγωνιστεί, δεν ενημερώσει εγγράφως την ΕΠΣΚ, τουλάχιστον 48 ώρες πριν τον αγώνα, θα της χρεωθούν τα έξοδα Διαιτησίας και 100 €, στην αντίπαλη Ομάδα, αν αυτή είναι Γηπεδούχος και κατήλθε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο, για πάγια έξοδα αγώνα . Εάν η υπόχρεη Ομάδα δεν τακτοποιήσει την οφειλή της, εντός δέκα ημερών, δεν θα ορίζονται αγώνες της, μέχρι την συμμόρφωση της, με τις ανάλογες επιπτώσεις .

Άρθρο 17 . Ενστάσεις

Η υποβολή οποιασδήποτε ένστασης η καταγγελίας θα πρέπει να γίνεται αυστηρά σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις του ΚΑΠ και να συνοδεύονται με χρηματικό παράβολο 100 € . Εφ’ όσον η ένσταση γίνει δεκτή το 50% του ποσού επιστρέφεται στην ενιστάμενη Ομάδα και το 50% παραμένει στην ΕΠΣΚ, για την κάλυψη των δαπανών λειτουργίας της Πειθαρχικής Επιτροπής . Σε περίπτωση απόρριψης της ένστασης, όλο το ποσό του παραβόλου εκπίπτει υπέρ του ταμείου της ΕΠΣΚ .

Άρθρο 18. Επίσημη μπάλα αγώνα

Κάθε μία από τις διαγωνιζόμενες ομάδες οφείλει να έχει στη διάθεση του διαιτητή από την έναρξη του αγώνα και μέχρι τη λήξη του, ο μεν γηπεδούχος έξι (6) μπάλες MOLTEN 3400 ο δε φιλοξενούμενος τέσσερις (4) μπάλες MOLTEN 3400 (No 5). Υπεύθυνοι για τον παραπάνω έλεγχο θα είναι ο διαιτητής και ο παρατηρητής του αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση τα σωματεία θα τιμωρούνται με χρηματικό πρόστιμο 100,00 € ανά αγώνα. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, ο μόνος αρμόδιος να αποφασίζει για το ποια μπάλα θα χρησιμοποιηθεί, είναι ο διαιτητής.

Άρθρο 19 . Τελικές διατάξεις

Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αυτή, από τις διατάξεις των Κανονισμών της ΕΠΟ και της ΕΠΣΚ η για οποιοδήποτε θέμα που θα παρουσιαστεί και δεν καλύπτεται από την παρούσα προκήρυξη, θα αποφασίζει το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων, στα πλαίσια του Καταστατικού της και της ΕΠΟ, για το ορθό και το δίκαιο .

Οι όποιες σχετικές με το Πρωτάθλημα αποφάσεις του ΔΣ της ΕΠΣΚ αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας προκήρυξης, την οποία και συμπληρώνουν .

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares