Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 16:13

Με ρεκόρ συμμετοχής 19 ομάδων η Κ13 (η συμπληρωματική προκήρυξη)

Το πολυπληθέστερο, με 19 ομάδες να συμμετέχουν σε αυτό θα είναι το πρωτάθλημα της Κ13 της ΕΠΣ Κυκλάδων για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Οι όμιλοι που θα συγκροτηθούν θα είναι τρεις (3) και ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί μέσα από το final-4 που θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Δείτε την συμπληρωματική προκήρυξη:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Κ-13 «AVANCE CAR RENTAL» 2020-2021

  1. ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, το Πρωτάθλημα της Κατηγορίας Υποδομής Κ-13 περιόδου 2020-2021 ονομάζεται: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-13 ΚΥΚΛΑΔΩΝ «AVANCE CAR RENTAL».

  1. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Συμμετέχουν 19 Ομάδες χωρισμένες σε τέσσερις Ομίλους :

1ος Όμιλος (7 Ομάδες) : ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002, ΚΑΝΟΝΙΕΡHΔΕΣ ΣΥΡΟΥ, ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ, Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 1 & Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 2 (με ξεχωριστά ρόστερ).

2ος Όμιλος (6 Ομάδες): Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ, Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ, Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ, Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ.

3ος Όμιλος (6 Ομάδες) : Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ 1 & Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ 2 (με ξεχωριστά ρόστερ), Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ, Α.Σ. ΙΟΥ, Α.Σ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ.

Στους Ομίλους το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους . Η σειρά των αγώνων θα προκύψει από κλήρωση.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους μονούς αγώνες (μπαράζ, ημιτελικοί, τελικός) δεν θα υπάρχει παράταση αλλά θα ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, για την ανάδειξη του νικητή .

Επίσης θα μπορούν να ορίζονται δύο αγώνες της ίδιας Ομάδας σε ένα διήμερο, ανεξαρτήτως εάν δεν μεσολαβούν 24 ώρες μεταξύ των δύο αγώνων, εφόσον αυτό διευκολύνει συγκοινωνιακά και οικονομικά την μετακινούμενη Ομάδα .

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα που ήθελε προκύψει και δεν υπάρχει πρόβλεψη στην προκήρυξη και τους κανονισμούς, θα επιλαμβάνεται και θα αποφασίζει το ΔΣ της ΕΠΣΚ .

Με την ολοκλήρωση των αγώνων, οι τρεις πρώτοι των Ομίλων και ο καλύτερος δεύτερος των τριών Ομίλων (με καλύτερο μέσο όρο βαθμολογίας ανά αγώνα), προκρίνονται στην Τελική Φάση.

Έτσι θα συγκροτηθούν οι 4 Ομάδες, που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση (Final-Four) . Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν από κλήρωση. Οι νικήτριες Ομάδες θα αποτελούν το ζευγάρι του Τελικού και ο νικητής θα είναι ο Πρωταθλητής Κ-13 Ε.Π.Σ.Κ. «AVANCE CAR RENTAL» περιόδου 2020-2021.

Η Τελική Φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα . Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της Τελικής Φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση αποδοχής συνδιοργάνωσης και συνέχισης κάλυψης του κόστους διαμονής των ομάδων, από πλευράς της.

Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η Τελική Φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο και με δικές τους δαπάνες.

Τα νησιά και τα γήπεδα διεξαγωγής θα ορισθούν από την διοργανώτρια.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

LIFT.TEK

ERMIS 400X300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares