Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 13:53

Ημιτελικός «θρίλερ» με νικητή τον ΠΑΣ Νάξου

Θρίλερ που κρίθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα ο ημιτελικός της Κ14 που στέλνει τον ΠΑΣ Νάξου στον τελικό απέναντι στους Κανονιέρηδες, αφού οι Ναξιώτες επικράτησαν με 4-3 του ΑΠΣ Κύθνου.

Ισοδύναμες οι ομάδες είχαν κοινό αντίπαλο τον άνεμο που δυσκόλευε τα παιδιά να αναπτυχθούν. Καθοριστικά τα αμυντικά λάθη της Κύθνου που ήταν άτυχη τόσο στη φάση του πέναλτι , όσο και σε αυτή του αυτογκόλ , ενώ διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιτ στο γκολ του Μερεπέζα που διαμόρφωσε το 1-2.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις , αν εξαιρέσουμε μια δύσκολη απόκρουση του Μαρτίνου σε κόρνερ του Μαράκη , κυλούσε ο αγώνας.Στο 25΄είχαμε αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Νάξου Ξενάκη , που συγκρούστηκε με επιθετικό και τη θέση του πήρε ο Βουτσίνος. Στο 29΄ ο Παντελαίος άνοιξε το σκορ με πέναλτι που παραχώρησε ο Γ.Μαρτίνος όταν σε μία άτυχη στιγμή η μπάλα βρήκε το χέρι του στην προσπάθεια του να διώξει σέντρα του Παντελαίου.

Στο 32' ο ΑΠΣ Κύθνου ισοφάρισε. Ο Κλάρας σούταρε ο Βουτσίνος έδιωξε σε κόρνερ και ο Γ.Μαρτίνος σκόραρε με απ'ευθείας εκτέλεση , αφού ο αέρας μπέρδεψε τον γκολκίπερ.

Αμέσως με τη σέντρα έγινε η φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΑΠΣ Κύθνου , όταν ο Μερεπέζα από ελεγχόμενη θέση πλάσαρε και έδωσε ξανά την πρωτοπορία στο σκορ στον ΠΑΣ Νάξου.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με την έναρξη της επανάληψης ο Γ.Λαρετζάκης αστόχησε από καλή θέση και στο 43' ο ΠΑΣ τριπλασίασε τα τέρματα του με αυτογκόλ του Βλαστάρη σε σύγχυση στα καρέ της εστίας του.

Το γκολ του Μπακογιάννη στο επόμενο λεπτό με σουτ αφού απέφυγε δύο αντιπάλους, κράτησε τον ΑΠΣ Κύθνου στο παιχνίδι και αφού μεσολάβησε ένα σουτ του Παντελαίου στο δοκάρι στο 45', το ματς 'ηλθε στα ίσια 3-3 στο 51' με σουτ πάλι του Γ. Μαρτίνου.

Ο ημιτελικός είχε ήδη αποκτήσει δραματικό χαρακτήρα και στα τελευταία 15 λεπτά ο ΠΑΣ Νάξου κυριάρχησε χάνοντας ευκαιρίες με τον Χωριανόπουλο στο 58', τον Μαράκη στο 61' που δεν έκανε καλό κοντρόλ και δύο σουτ του Ρετζέπι στο 64' και 66'. Όλα έδειχναν ότι οδεύαμε για την διαδικασία των πέναλτι, 'ομως στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μία λανθασμένη κεφαλιά προς τα πίσω έφερε τον Παντελαίο σε ευνοική θέση και με σίγουρο πλασέ οδήγησε την ομάδα του στον τελικό , διαμορφώνοντας το τελικό 4-3.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΣ Κύθνου (Κονιδάρης): Μαρτίνος ( 36' Βλαστάρης ) , Δανιήλ ( 63' Μπιντάκος ) , Τζιώτης ( 36' Λαρετζάκης ) , Βλαστάρης Γ. , Φιλιππαίος , Μαρτίνος Γ. , Μπακογιάννης , Κλάρας , Αλαφούζος Γ. ( 58' Μαρτίνος Δ. ) , Λαρετζάκης Γ. , Αλαφούζος Μ.

Πάγκος: Γκούμας , Λαρετζάκης Κ.
ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Ξενάκης ( 25' λ. τρ. Βουσίνος ) , Κάσα , Φακίνος 52' Ρετζέπι ) , Πουλάι , Μπόσκου , Μερεπέζα , Μαράκης , Γκούφα , Χωριανόπουλος , Παντελαίος , Μουστάκης.
 
Πάγκος: Λέκκας , Μπλοσίμι , Ρόκι , Πιέτρι , Μαργαρίτης.
 
Να υπογραμμίσουμε την παρουσία στην ενδεκάδα της νεαρής Γκούφα που διακρίθηκε με την απόδοση της.
 
Διαιτήτευσαν οι κ.κ Μαθιουδάκης Γ. , Κουλακιώτης και Μαθιουδάκης. 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares