Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 14:11

Βασιλιάς στην Κ14 ο ΠΑΣ Νάξου [pics-vid]

Την απόλυτη κυριαρχία του στην κατηγορία Κ14 επιβεβαίωσε πριν λίγο ο ΠΑΣ Νάξου, κερδίζοντας 1-3 στον τελικό τους Κανονιέρηδες, παραμένοντας η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει όλα τα πρωταθλήματα σε αυτή την κατηγορία.

Η κατάκτηση αυτή παίρνει μεγαλύτερη αξία, αφού ο ΠΑΣ Νάξου είχε απέναντι του μία πολύ καλή ομάδα που διεκδίκησε επί ίσοις όροις τον τίτλο.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι: Μουστάκης 6', Χωριανόπουλος 39΄και Παντελαίος 61'. Για τους κανονιέρηδες σκόραρε ο Καμπάνης. 

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ξεκίνησε επιθετικά και αφού στο 4' ο Χωριανόπουλος από εκπληκτική πάσα του Παντελαίου αστόχησε, στο 6' ο Μουστάκης από νέα εξαιρετική ασίστ του Πανελαίου άνοιξε το σκορ.

Μετά το 15' οι Κανονίερηδες ανέβασαν ρυθμούς και στο 20' έφτασαν στην ισοφάριση, 'οταν μετά από κόρνερ του Καλλίγερου ο Καμπάνης με απ' ευθείας πλασέ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των δικτύων.

Ακολούθησαν και άλλες ευκαιρίες από την Συριανή ομάδα με αποκορύφωμα την φάση όπου πάλι ο Καμπάνης πλάσαρε από πλάγια θέση και η μπάλα μετά από περέμβαση ενός αμυντικού χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Ξενάκη. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι ομάδες κράτησαν ψηλά τον ρυθμό του αγώνα και αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

 Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΠΑΣ Νάξου μπήκε πολύ δανατά και στην επανάληψη, κυριάρχησε και στο αφού στο 36' ο Χωριανόπουλος σημάδεψε το δοκάρι, ο ίδιος παίκτης στο 39΄με πλασέ έκανε το 1-2 και έβαλε και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να υπερέχει και να χάνει ευκαιρίες, μέχρι το πεντάλεπτο 55-60, όπου οι Κανονιέρηδες αντέδρασαν χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες. Συγκεκριμένα, στο 56' ο Β. Νομικός με ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι στον Ξενάκη, ο οποίος με εκπληκτική ενέργεια αποσόβησε το γκολ, ενώ στο 59' ο Καμπάνης αστόχησε από πολύ κοντά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Τελικά στο 61΄, ο Παντελαίος σφράγισε την πολύ καλή του απόδοση με το ομορφότερο γκολ του αγώνα που ήρθε από σουτ λίγο έξω από την περιοχή και κατέληξε στο απέναντι παραθυράκι, γράφοντας το 1-3.

Διαιτητης: Αντώνης Καλόγερας | Βοηθοί: Γιαννης Κουζούμης - Βαγγέλης Ρούσσος

Κανονιέρηδες Σύρου (Τζώρτζης): Ρηγούτσος, Μέντρι, Νομικός Π., Μακρυωνίτης, Καλλίγερος, Δημόπουλος, Χαμζα, Ρούσσος, Καμπάνης, Νομικός Β., Καψάσκης (51΄Καραγιάννης).

Αναπληρωματικοί: Μαραγκός, Βλάχος

Κ 14 ΠΑΡΟΣ

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Ξενάκης, Κάσα, Φακίνος (36΄Γκούφα), Πουλάι, Μπόσκου, Μερεπέζα, Μαράκης, Ρετζέπι (36΄Βαλέττας),Χωριανώπουλος, Παντελαίος, Μουστάκης.

Αναπληρωματικοί: Λέκκας, Μπλοσίμι, Ρότσι, Βουτσίνος, Πιέτρι.

Κ 14 ΠΑΡΟΣ

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares