Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 23:18

Ο Πανθηραϊκός συγχαίρει και ευχαριστεί

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού Α.Ο εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας μας κ. Τσοβάρα Βαγγέλη καθώς και σε όλα τα παιδιά τα οποία στελέχωσαν το τμήμα της Κ12, που σήμερα το πρωί στην Πάρο κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Για τα παιδιά αυτά και τον προπονητή τους, η ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020 ήταν μια από τις πλέον ιδιαίτερες, αφού διακόπηκε απότομα τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας, συνεχίστηκε μόνο με προπονήσεις από τα τέλη Μαΐου έως τα τέλη Ιουνίου και ξεκίνησε ξανά στις αρχές του Αυγούστου με καθημερινές προπονήσεις. Έτσι, η σημερινή κατάκτηση του τροπαίου είναι η καλύτερη επιβράβευση για αυτήν την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον κ. Ξαγοράρη Άκη και τον κ. Κρεμμύδα Δημήτρη οι οποίοι μαζί με τον κ. Τσοβάρα Βαγγέλη έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ανοδική πορεία των αναπτυξιακών μας τμημάτων.

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε την εξαιρετική ομάδα του ΠΑΣ Τήνου, η οποία έδειξε ότι δίκαια βρέθηκε στον σημερινό τελικό. Ήταν ένας πραγματικά άξιος αντίπαλος.

Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Πάρου και τους υπεύθυνους του Σταδίου της Παροικιάς για τις διευκολύνσεις που προσέφεραν στην αποστολή της ομάδας μας, όπως επίσης και στην ΕΠΣ Κυκλάδων και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο κ. Φρέρη Ρένο, για την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του τελικού.

Θα θέλαμε ακόμα να συγχαρούμε τόσο την ομάδα του ΠΑΣ Νάξου, η οποία στον τελικό που έγινε λίγη ώρα αργότερα κατέκτησε τον τίτλο του Κ14, όσο και τους φιναλίστ Κανονιέρηδες Σύρου, για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν καθώς και για τη συμμετοχή τους στον τελικό.

Βαδίζοντας πλέον προς την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς, αφού από την περίοδο 2019-2020 εκκρεμεί μόνο η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Κ16 (με την ομάδα μας να βρίσκεται στο Final-4), ευχόμαστε σε όλα τα Σωματεία της Ένωσής μας, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία για τους ανθρώπους των ομάδων και τους αθλητές και να δούμε το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο να ανεβαίνει σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares