Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 22:50

Φιλικά προετοιμασίας για 5 τμήματα του ΠΑΣ Νάξου

Σε πλήρη δράση βρέθηκε ο ΠΑΣ Νάξο την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, όπου έδωσε φιλικές αναμετρήσεις σε διάφορα τμήματα με τα άλλα σωματεία του νησιού, τον Πανναξιακό, τον Αστέρα Τραγαίας και τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Παρά τις δυσκολίες των εποχών που ζούμε, ο ΠΑΣ Νάξου συνεχίζει να επενδύει πάνω στις μικρές ηλικίες και να δίνει διεξόδους μέσα από το ποδόσφαιρο σε αθλητές και γονείς.

Θα πρέπει να τονιστεί, το καλό πνεύμα συνεργασίας που επικρατεί μεταξύ των συλλόγων της Νάξου, που προσπαθούν μαζί ώστε να υπάρχει πολιτισμένο κλίμα και να βγαίνει πάντα κερδισμένος ο αθλητισμός.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου:

''Πανδαισία'' φιλικών αγώνων πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 27/9 για όλα σχεδόν τα τμήματα του συλλόγου μας που συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.
Συγκεκριμένα, στο ΔΑΚ Νάξου διεξήχθησαν οι φιλικοί αγώνες της Κ-15 με τον Πανναξιακό και αμέσως μετά της ανδρικής μας ομάδας με τον Αστέρα Τραγαίας.

Επίσης, τα τμήματα Κ-11 και Κ-13 επισκέφθηκαν το Φιλώτι για αγώνες με τα τμήματα του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Αναλυτικά έγιναν οι αναμετρήσεις:
Κ-13 ΠΑΣ Νάξου Α' - Κ-14 ΑΜΣ Φιλωτίου
Κ-13 ΠΑΣ Νάξου Β - Κ13 ΑΜΣ Φιλωτίου
Κ-11 ΠΑΣ Νάξου - Κ-11 ΑΜΣ Φιλωτίου

Τα αποτελέσματα σε τέτοιου είδους αγώνες περνάνε πάντα σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο είναι άξιο αναφοράς, ότι τα τμήματα τας μας είχαν 5/5 νίκες σήμερα.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως 70 αθλητές της ομάδας μας και 150 συνολικά ηλικίας 9 εως 40 ετών, αλλά και δεκάδες προπονητές, γονείς και παράγοντες, πέρασαν μεγάλο μέρος της Κυριακή τους μακριά από έγνοιες, υπολογιστές, τηλεοράσεις απολαμβάνοντας ποδόσφαιρο και αθλητισμό!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις διοικήσεις, τους προπονητές και τους αθλητές των τριών συλλόγων (ΑΜΣ Φιλωτίου, Πανναξιακό Α.Ο., Αστέρα Τραγαίας) του νησιού μας, που συμβάλλουν στη διεξαγωγή αυτών των τόσο σημαντικών για τις προετοιμασίες των ομάδων μας αγώνων για την επίσημη πρεμιέρα των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares