Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 11:45

ΑΠΣ Κύθνου: Ακόμα μία σημαντική εξέταση για του αθλητές της Κ-15

Πολλές φορές στον αθλητισμό η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά και μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο στην προσπάθεια κάθε ομάδας, πράγμα που στην Κύθνο φαίνεται να γνωρίζουν πολύ καλά.

Παρά τις δυσκολίες, οι άνθρωποι του συλλόγου το περασμένο διάστημα φρόντισαν ώστε όλοι οι αθλητές να περάσουν από καρδιολογικές εξετάσεις και πλέον ήρθε η ώρα να εξετάσουν και τα πιο σημαντικά όργανα ενός ποδοσφαιριστή, τα πόδια! 

Συγκεκριμένα, με ευγενική χορηγία της κ. Κατερίνας Ζώτου και τού κέντρου αισθητικής και spa πού διατηρεί στο νησί, οι αθλητές της ομάδας Κ15 του ΑΠΣ Κύθνου υποβλήθηκαν σε πελματογράφημα.

Ο φυσικοθεραπευτής κύριος Γρηγόρης Γονιδάκης ανταποκρίθηκε χορηγία και προσέφερε τις υπηρεσίες του διαθέτοντας το υπερσύγχρονο μηχάνημα.

Ευχαριστώ του ΑΠΣ Κύθνου:

Η διοίκηση και ο προπονητής ευχαριστούν την κυρία Ζώτου και κύριο Γονιδιακή για την στήριξη τους και την προσφορά προς τον σύλλογο.

Ο ΑΠΣ Κύθνου αποδεικνύει περίτρανα ότι πρώτο μέλημα είναι η υγεία των αθλητών τού!

Ανακοίνωση "Ζ" spa:

Στις 25 - 26/9 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δωρεάν πελματογραφηση 20 παιδιών της Κ15 και 10 έξω ομαδικών στο "Ζ" spa.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη αυτή δράση το "performans 22" και ιδιαίτερα τον Γρηγόρη Γονιδάκη, που δήλωσε την αμέριστη στήριξη στην ομάδα!

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares