Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 17:23

Χορταστική ισοπαλία στην πρεμιέρα της Κ-15 για ΠΑΣ Νάξου και Πανθηραϊκό

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Κ15 ο ΠΑΣ Νάξου υποδέχτηκε τον Πανθηραϊκό στο ΔΑΚ Νάξου με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με 2-2 σε ένα αρκετά χορταστικό παιχνίδι όπως αποδεικνύει και το τελικό σκορ.

Μόλις στο 6ο λεπτό μετά από μια έξοχη κάθετη μπαλιά του Παντελαίου , ο Ρετζέπι πλάσαρε εύστοχα στο τετ α τετ με τον Μπίφσα και έγραψε το 1-0 για την ομάδα της Νάξου.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό μετά το πρώτο τέταρτο δημιουργώντας καλές ευκαιρίες για γκολ και στο 20 μετά από μια εκτέλεση κόρνερ από τον Λιονέλ Κράσι , ο Έντρι Κράσι με κεφάλια έφερε το ματς στα ίσια.

Αρκετές οι χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων στο 1ο ημίχρονο κυρίως μετά από αντεπιθέσεις, με τον αμυντικό του ΠΑΣ, Άντι Πουλάι να πραγματοποιεί φοβερή εμφάνιση αποσοβώντας τον κίνδυνο σε αρκετές φάσεις. Η ομάδα του Πέτρου Μαράκη απείλησε τελευταία στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 39’ με ένα φοβερό σουτ του Παντελαίου απ τα 30 μέτρα που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπίφσα.

Λίγο μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου (46ο λεπτό) ο ΠΑΣ πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ μετά από μια εξαιρετική μπαλιά του Βαλλέτα στον Χωριανόπουλο , με τον τελευταίο να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του και να γράφει το 2-1.

Αμέσως στην επόμενη φάση ο κορυφαίος του Πανθηραϊκού , Ιάκωβος Ξαγοράρης από κοντά έγραψε το 2-2 για τους φιλοξενούμενους αξιοποιώντας την όμορφη πάσα του Φύτρου. Από εκεί και έπειτα και οι δύο ομάδες πάλεψαν για να προηγηθούν, με τον ΠΑΣ να σπαταλάει αρκετές ευκαιρίες με τα σουτ του Μερεπέζα που απέκρουσε καταπληκτικά ο Μπίφσα σε 3 περιπτώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αρκετές αντεπιθέσεις με τους γρήγορους επιθετικούς τους αλλά δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν.

Τέλος στην εκπνοή οι Σαντορινιοί σκόραραν με τον Έντρι Κράσι και πάλι αλλά το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης για επιθετικό φάουλ πάνω στον γκολκίπερ της Νάξου, Γιάννη Ξενάκη, πράγμα που προξένησε τις διαμαρτυρίες τον ανθρώπων του Πανθηραϊκού.

Διαιτητής: Ρούσσος Γ. | Βοηθοί: Γρυπάρης και Κουκά

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (ΜΑΡΑΚΗΣ) : Ξενάκης , Κάσα , Φακίνος , Πουλάι , Μπόσκου , Μερεπέζα , Μαράκης , Ρετζέπι , Χωριανόπουλος , Παντελαίος , Μουστάκης

Αγωνίστηκαν επίσης οι : Βαλέττας , Λέκκας , Πιέτρι

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ(Τσοβάρας): Μπίφσα , Βενίερης , Ξαγοράρης Ι. , Ξαγοράρης Ε. , Φύτρος , Σέχου , Κράσι Λ. , Κράσι Ε. , Λέσι , Διονυσόπουλος , Λουρίδας

Αγωνίστηκαν επίσης οι : Χαϊνταράι , Μοσχάτος , Μέση , Φέγγη , Ζαμπέλης

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares