Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 21:40

Στον τελικό της Κ-16 ο Πανθηραϊκός [vid]

Στον τελικό της Κ-16 προκρίθηκε ο Πανθηραϊκός που επικράτησε στον ημιτελικό με 2-0 του ΑΟ Πάρου και πλέον περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Αίας Σύρου - ΑΜΕΣ Νηρέας για να μάθει τον αντίπαλο του.

Η ομάδα της Σαντορίνης ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρά την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλε ο ΑΟ Πάρου.

Στο 36' ο Χοτζάι έφυγε στην πλάτη της άμυνα και έκανε το 1-0. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού αφιέρωσε το γκολ στον μεγάλο άτυχο, συμπαίκτη του, Άγγελο Κρεμύδα, ο οποίος υπέστη τραυματισμό και δεν μπόρεσε αν συμμετάσχει στον ημιτελικό. 

Στην επανάληψη, ο Πανθηραϊκός συνέχισε να είναι απειλητικός και κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ με τον Γκόγκα να σκοράρει από πλάγια θέση έπειτα από ατομική προσπάθεια.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βακόνδιος με βοηθούς τους Ρούσσο Ε, και Γεωργαρά.

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Ξαγοράρης Π., Λαμάι, Δαμίγος, Μπούζι, Φέγγης, Βαμβακούσης, Γκόγκα (74' Λιγνός), Βεζύρης (69΄Λουρίδας), Ξαγοράρης Ι. (74΄Καρράς), Χοτζάι, Μαυρίκης (77΄Δαρζέντας). 

Αναπληρωματικοί: Δαρζέντας, 

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Νικολάου, Σκανδάλης, Μουχαρεμάι (74΄Μουρλάς), Πούλιος (60' Σάμιος), Γκιόκα, Σκιαδάς, Θάτσι (49' Δαφερέρας), Παπαδημητρίου (76' Ακάλεστος), Ραγκούσης, Σαρρής, Αλεξόπουλος (76΄Στεφανίδης).

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares