Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 16:18

Άψογη φιλοξενία του Αντώνη Γάκη και ευχαριστώ από τον ΑΜΣ Φιλωτίου

Την έμπρακτη στήριξη του στον αθλητισμό υλοποιεί με κάθε ευκαιρία ο Αντώνης Γάκης.

Ο βετεράνος αθλητής που έχει περάσει από όλα τα στάδια του αθλητισμού, τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ως επιχειρηματίας πλέον στηρίζει με κάθε ευκαιρία τα σωματεία των Κυκλάδων. 

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ τα θετικά του αισθήματα για τον ΑΜΣ Φιλωτίου, στο οποίο προσφέρει φιλοξενία όποτε επισκεφθεί το όμορφο νησί της Σαντορίνης.

Το ''The Muses Of Santorini'', λοιπόν φιλοξένησε την αποστολή της Κ-13 του συλλόγου από τη Νάξο, με την διοίκηση της ομάδας αν εκφράζει τις δημόσιες ευχρηστίες της:

«Το Δ.Σ. του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλοτίου ευχαριστεί θερμά τον Κυριο Αντώνιο Γάκη για την φιλοξενία του στο ''Μuses of Santorini'' της ομάδας μας Κ-13 και τη θέληση του να συνεχίσει να φιλοξενεί όλα τα τμήματα ποδοσφαίρου και βολει του συλλόγου μας. Πραγματικά η αρωγή του στον σύλλογο μας είναι ανεκτίμητης αξίας και φανερώνει έναν άνθρωπο που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι. Ελπίζουμε και άλλοι επιχειρηματίες και φορείς να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κυρίου Αντώνη Γάκη». 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares