Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 00:50

Δεύτερη νίκη για την Κ15 του Πανθηραϊκού, 6-1 τον Νηρέα

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις η ομάδα Κ15 του Πανθηραϊκού, που στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ε.Π.Σ Κυκλάδων, επικράτησε του Νηρέα με 6-1, στην αναμέτρηση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (24/10/20) στο γήπεδο του Πανθηραϊκού.

Ο Πανθηραϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιάκωβου Ξαγοράρη, για να έρθει λίγο αργότερα ο Βενιέρης με εντυπωσιακό μακρινό σουτ να γράψει το 2-0. Το 3-0 έγινε με τον Ιάκωβο Ξαγοράρη να φεύγει μόνος του απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ψύχραιμο τελείωμα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα της Πάρου κατάφερε να μειώσει σε 3-1 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με γκολ που πέτυχε ο Γιαουπάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός συνέχισε να έχει τον έλεγχο και κατάφερε να φτάσει σε ένα ακόμη γκολ με τον Διονυσόπουλο, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα σημειώνοντας το 4-1. Ο χορός των τερμάτων έκλεισε με δυο γκολ που πέτυχε ο Παπαβασιλείου, ο οποίος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο τελικό 6-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γεωργαράς, με βοηθούς τους κ.κ. Σαργολόγο και Μαλολλάρι.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Βαγγέλης Τσοβάρας): Μπίφσα, Βενιέρης, Ξαγοράρης Ι., Ξαγοράρης Μ., Φύτρου, Σέχου, Κράσι Λ., Κράσι Ε., Λέσι, Διονυσόπουλος, Μοσχάτος.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Χαϊνταράι, Ζαρογιαννόπουλος, Μέση, Φουστέρης, Παπαβασιλείου, Κουλουριώτης και Φέγγη Αναστασία

Νηρέας (Κορτιάνος Αντώνης): Ζουμής, Πατέλης, Σταυρόπουλους, Γιαουπάι, Κανέλλης, Βοσινάκης, Βασιλόπουλος, Κρητικός, Ζουμής, Ρούκου, Αδάμ

Αγωνίστηκαν και οι Μελανίτης, Ρεσουλάι.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares