Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 09:53

Πρώτη νίκη για την Κ-13 του ΑΟ Πάρου, απέναντι στον μαχητικό ΑΠΣ Κύθνου [vid]

Σε ένα όμορφο παιχνίδι που έγινε χθες στο στάδιο της Παροικιάς, ο ΑΟ Πάρου βρήκε τον τρόπο λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης να λυγίσει την αντίσταση του ΑΠΣ Κύθνου και με νίκη 2-1 να κατακτήσει τους πρώτους τρεις βαθμούς της φετινής σεζόν.

Οι νικητές ήσαν καλύτεροι, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαν δύο δοκάρια με τον Παντελαίο στο 2' και στο 31' και έχασαν ευκαιρίες, πέφτοντας στον καταπληκτικό γκολκίπερ Κ. Μαρτίνο.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι δέχτηκαν  πίεση,  στην επανάληψη βρήκαν τρόπο να ανεβάσουν την απόδοση τους, να σκοράρουν με το παιχνίδι να κρίνεται στο τέλος.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 14' ο Ζέλα δέχθηκε ωραία πάσα του Παντελαίου και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 16' ο Κ. Λαρετζάκης, που μαζί με τον Βλαστάρη, τον Κ.Μαρτίνο και τους Δ.Μαρτίνο, Γονιδάκη,  και Αλαφούζο στο δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσαν τους στυλοβάτες της ομάδας της Κύθνου, ακολούθησε μία φαινομενικά χαμένη μπαλιά του Βλαστάρη και εκμεταλλεύτηκε την διστακτικότητα της άμυνας ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 67΄ πάλι ο Ζέλα με τρομερό σουτ  έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Ρούσσος Ε. και Γεωργάρας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλίδης): Γιαννολάρι, Χανιώτη (69' Σαρρής Α.), Γκιόνι (59' Βαρθακούρης), Στεφανή(69' Αποστολέρης), Μπέτσα, Σαρρής Δ.(44' Πετρόπουλος), Γκέγκα ( 69' Μπιιλίρης), Ζέλα (69'Πλουμίδης), Παντελαίος (69' Ραγκούσης).

ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ (Κονιδάρης): Μαρτίνος Κ., Γονιδάκης, Αλαφούζος(68' Βασάλος), Βλαστάρης (62' Κόντζιου), Περγκιόνι(49' Μπέλλης Σ.), Μπακογιάννης(36' Ράμα), Λαρετζάκης Ν.(49' Μπέλλης Γ.), Μαρτίνος Δ., Λαρετζάκης Κ.    

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares