Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 12:29

Παπαδάκης: Ως κοινωνία, έχουμε φτάσει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να στερήσουμε από τα παιδιά το παιχνίδι

πρέπει να τους στερήσουμε

Η απουσία αθλητικής δραστηριότητας από την παιδική κοινότητα της χώρας είναι κάτι που ολοένα και περισσότερο επιβαρύνει την υγεία στις μικρές ηλικίες.

Η συμμετοχή στις προπονήσεις και η συνεχής άσκηση του σώματος και του πνεύματος που έρχεται μέσα από την αθλητική δραστηριότητα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που λόγω του Covid-19 έχει αλλάξει βίαια από τον καθιερωμένο τρόπο ζωής χιλιάδων παιδιών.

Ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στα παιδιά μέσα από το ποδόσφαιρο είναι και ο προπονητής του ΑΜEΣ Νηρέα, Μιχάλης Παπαδάκης, ο οποίος μέσω ανάρτησης του στο facebook εκφράζει τον προβληματισμό του.

Δείτε τι έγραψε:

Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ κάνει τα παιδιά χαρούμενα και η απουσία ΤΟΥ τα κάνει δυστυχισμένα. Ίσως η πιο απλή εξήγηση για την αύξηση της κατάθλιψης και του άγχους στα παιδιά είναι ότι, ως κοινωνία, τα έχουμε αναγκάσει όλο και περισσότερο σε καταστάσεις που τα κάνουν να είναι δυστυχισμένα και ανήσυχα και τα έχουν αποκλείσει από τις δραστηριότητες που τα κάνουν ευτυχισμένα.

Με κάποιο τρόπο, ως κοινωνία, έχουμε φτάσει στο συμπέρασμα ότι για να προστατέψουμε την υγεία των παιδιών (από τον κίνδυνο του κορωνοϊού), πρέπει να τους στερήσουμε το ίδιο το ΠΑΙΧΝΙΔΙ που τα κάνει πιο χαρούμενα και, κυρίως, προάγει την ΥΓΕΙΑ.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares