Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 11:24

Ενημέρωση του ΑΣ Ίου για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύει στις προπονήσεις

Την διαδικασία που θα ισχύσει στις προπονήσεις του ΑΣ Ίου προκειμένου να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο δημοσίευσε ο προπονητής Θεόδωρος Καραβάς.

Αναλυτικά: 

Ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΙΟΥ!!!
Μετά την συνάντηση της Δευτέρας 17 Μαΐου της Διοίκησης και των προπονητών με τους γονείς και τα παιδιά , θα βγει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα το οποίο θα κοινοποιηθεί.
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται με αυστηρή τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α.
Οι αθλητές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την μάσκα τους, που θα φορούν καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στην αθλητική εγκατάσταση, εκτός από το διάστημα της προπόνησης τους.

  • Κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα αντίγραφο της εβδομαδιαίας Δήλωσης Αποτελέσματος Self Test που προσκόμισαν και στο σχολείο τους.
  • Θα υπάρχουν σε εμφανές σημείο του γηπέδου αντισηπτικά και προτείνεται η χρήση τους πριν και μετά την προπόνηση.
  • Δεν θα γίνεται χρήση των αποδυτηρίων και οι αθλητές θα πρέπει να προσέρχονται στην εγκατάσταση με την αθλητική περιβολή που θα φορούν στην προπόνηση τους.
  • Οι γονείς/ συνοδοί θα μπορούν να παρευρίσκονται ΜΟΝΟ στον υπαίθριο χώρο ή στην εξέδρα του γηπέδου τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος τους στον χώρο άθλησης.
  • Αν κάποια από τα παιδιά έχουν νοσήσει στο παρελθόν, πριν την συμμετοχή τους στις προπονήσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε διαδικασία παιδιατρικής ιατρικής εκτίμησης.


Περιμένουμε όλη την οικογένεια του Α.Σ. ΙΟΥ στο νέο ξεκίνημα μας στην διασκέδαση μας με την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο!!!!
Σάς ευχαριστώ

ΚΑΡΑΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares