Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 22:55

Δύναμη της ΑΕ Μυκόνου η Κ-17 που συνεχίζει τις προπονήσεις [vid-pics]

Η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών στην ανδρική ομάδα της ΑΕ Μυκόνου είναι ένα γεγονός ρο οποίο δικαιώνει τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου που έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια στο κομμάτι των αναπτυξιακών ηλικιών.

Οι Καλόγερας, Μπουρντένης, Κατσικαλάκης, Μπαϊρακτάρης, Σπαχίγια, Γκέζος, Λούλα και άλλα παιδιά, είτε πήραν χρόνο συμμετοχής, είτε συμμετείχαν στις προπονήσεις και στις αποστολές της ομάδας, κερδίζοντας πολλές εμπειρίες που θα αποτελέσουν όπλα στην φαρέτρα τους για την μετέπειτα πορεία τους στο ποδόσφαιρο.

Οι εν λόγο αθλητές ανήκουν στην Κ-17 που συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις, οι οποίες διεξαγόταν παράλληλα με την ανδρική, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές ανήκουν στο ρόστερ της Γ΄Εθνικής.

Ο Μάκης Πούλος και οι ποδοσφαιριστές του, δουλεύουν εντατικά και όπως όλα δείχνουν η ομάδα θα έχει την ευκαιρία αν συμμετάσχει στο τουρνουά της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αυτά τα παιδιά που αποτελούν την φυσική συνέχεια του αγωνιστικού τμήματος της ανδρικής ομάδας, δηλώνουν το παρών και αναμένουν την δική τους ευκαιρία για να δείξουν τι μπορούν να καταφέρουν!

Το sportcyclades.gr παρακολούθησε τη σημερινή προπόνηση. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

Προπόνηση Κ-17 ΑΕ Μυκόνου

Δημοσιεύτηκε από Spiros Makaris στις Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021

 AE MYKONOU K 17 PROPONISI 1

AE MYKONOU K 17 PROPONISI 2

AE MYKONOU K 17 PROPONISI 3

 

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares