Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 15:13

ΕΠΣ Κυκλάδων: Από τις 28/5 έως τις 1/7 η ποδοσφαιρική γιορτή των Κυκλάδων στη Σύρο

Με παράταση λίγων ημερών σε σχέση με την αρχική ημερομηνία που είχε οριστεί θα διεξαχθεί το τουρνουά ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κυκλάδων για αναπτυξιακές ηλικίες που θα γίνει στη Σύρο.

Συγκεκριμένα, αντί του τριήμερου 26-29 Ιουνίου, η διεξαγωγή του τουρνουά θα γίνει μεταξύ της Δευτέρας 28 Ιουνίου και της Πέμπτης 1 Ιουλίου. Η αλλαγή προέκυψε μετά από αιτήματα των συλλόγων που θα συμμετάσχουν, αφού το σαββατοκύριακο 26-27 υπάρχουν διαγωνισμοί στις ξένες γλώσσες με αποτέλεσμα την αδυναμία συμμετοχής πολλών αθλητών.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα προέρχονται σχεδόν από όλα τα σωματεία των Κυκλάδων και ήδη βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με την ΕΠΣ Κυκλάδων προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα είναι έτσι καταρτισμένο ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες θα φτάσουν στο νησί με διαφορά ημερών.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων, επιθυμεί να δώσει εορταστικό, αλλά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα στην ποδοσφαιρική αυτή συνάντηση και ήδη σε συνεργασία με την ΕΠΟ έχει δρομολογήσει την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή Μπάμπη Ζελενίτσα και άλλων προπονητών της ΕΠΟ, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν σεμινάρια για προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Τις επόμενες ημέρες η ΕΠΣ Κυκλάδων θα ενημερώσει με λεπτομέρειες για το ακριβές πρόγραμμα της ποδοσφαιρικής γιορτής των Κυκλάδων.

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares