Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 20:27

Μάκης Πούλος: Χαλαρός και… αντιστάρ ο Ομπαμεγιάνγκ, που σκόραρε δυο γκολ στο διπλό της Κ17

Ποιος Μικέλ Αρτέτα; Μάκης Πούλος κύριοι… Όχι, δεν πρόκειται να αφήσει τη Μύκονο ο διευθυντής των Ακαδημιών της ΑΕ Μυκόνου για την Άρσεναλ. Απλά ανέλαβε έστω και για λίγο, τον ρόλο του προπονητή για το μεγάλο αστέρι των Λονδρέζων του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

O Γκαμπονέζος άσος κάνει τις διακοπές του στο κυκλαδίτικο νησί και ως σωστός επαγγελματίας κάνει ότι μπορεί για να διατηρήσει την επαφή του με τις προπονήσεις. Αυτή την περίοδο οι μόνες ομάδες που συνεχίζουν τις προπονήσεις στη Μύκονο είναι αυτές των Ακαδημιών του Συλλόγου.

DSC 0029

Έτσι ο επιθετικός της Άρσεναλ ζήτησε να προπονηθεί μαζί τους υπό τις οδηγίες του Μάκη Πούλου. «Κάποια στιγμή με πήραν τηλέφωνο ο πρόεδρός μας ο Αλέκος Κουκάς αλλά και ο παράγοντας της διοίκησης κ. Αγγελετάκης και με ενημέρωσαν ότι θα έρθει κάποιος ποδοσφαιριστής για προπόνηση. Όταν ρώτησα ποιος, πήρα την απάντηση ο Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ…» ήταν τα πρώτα λόγια του Μάκη Πούλου αναφερόμενος στο πως έμαθε για τον… φιλοξενούμενο της ομάδας στο γήπεδο του Κόρφου. «Φυσικά και δέχτηκα απλά το μόνο που του είπα είναι πως επειδή πολλά παιδιά δίνουν πανελλαδικές δεν θα μπορούσα να αλλάξω την ώρα της προπόνησης και αν ήθελε να κάνει μόνος του θα τον διευκολύναμε φυσικά σε ό,τι ώρα εκείνος θα ήθελε. Αφού του είπα την ηλικία των παιδιών και το πρόγραμμα της προπόνησης μας απάντησε ότι θέλει να κάνει μαζί μας».

Φρανσουά Ομπαμεγιάνγκ

Ο άσος της Άρσεναλ τυπικότατος ήταν στο γήπεδο αρκετή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, ενώ αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον Μάκη Πούλο ήταν η συμπεριφορά του. «Ήρθε χαμογελαστός και χαλαρός. Πραγματικός αντιστάρ! Ακολούθησε το πρόγραμμα που είχαμε κατά γράμμα χωρίς να ξεφύγει ούτε στο ελάχιστο. Από το ζέσταμα που έκανα στα παιδιά μέχρι και στο οικογενειακό διπλό». Μάλιστα ο μάναντζερ του Ομπαμεγάνγκ σε συζήτηση που είχε με τον προπονητή της ΑΕ Μυκόνου, εξέφρασε τις ευχαριστίες του Ομπαμεγιάνγκ εξάροντας μάλιστα την ποιότητα της προπόνησης και ζητώντας ταυτόχρονα να συνεχίζει να προπονείται μαζί τους όσες μέρες μείνει στη Μύκονο. Το μόνο… παράπονο του Γκαμπονέζου ήταν ότι την επόμενη φορά θα ήθελε να αγωνιστεί στο οικογενειακό διπλό με τους βασικούς της Κ17. «Τον έβαλα με τους πιο αδύναμους ώστε να υπάρχει μια ισορροπία στο παιχνίδι. Έβαλε μάλιστα και δυο γκολ στο παιχνίδι.» Από τα πλέον χαρακτηριστικά της παρουσίας του Ομπαμεγιάνγκ στο γήπεδο του Κόρφου ήταν η παρουσία του κόσμου. Στην αρχή της προπόνησης δεν ήταν κανείς στο γήπεδο ενώ μόλις το νέο κυκλοφόρησε κυρίως μέσω του facebook μαζεύτηκαν περίπου 100 άτομα στον Κόρφο, οι οποίοι μάλιστα αποθέωσαν τον Γκαμπονέζο στα δυο γκολ που πέτυχε στο οικογενειακό διπλό!

DSC 0042

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares