Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 13:13

Γεμάτοι χαρά επέστρεψαν στη Νάξο οι «μπόμπιρες» του ΠΑΣ Νάξου, το ευχαριστώ της διοίκησης

Το χάρηκαν με την καρδιά τους οι μικροί αθλητές της Κ-11 του ΠΑΣ Νάξου κατά τη συμμετοχή τους στο Ενωσιακό Τουρνουά ''Μανώλης Βαμβακούσης''.

Η αποστολή της Κ-11 επέστρεψε στη Νάξο και πλέον σειρά παίρνουν οι Κ-13 και Κ17, που ταξιδεύουν αυτή την ώρα για την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου:

Με πολλές εμπειρίες και την χαρά του παιχνιδιού αποτυπωμένη στα πρόσωπα των παιδιών της Κ-11 του συλλόγου μας επέστρεψε στο νησί μας η πρώτη αποστολή του ΠΑΣ Νάξου που συμμετείχε στο Ενωσιακό Τουρνουά ''Μανώλης Βαμβακούσης''.

Η ομάδα μας έδωσε 5 αγώνες, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, που συνοδεύτηκαν από πολλά και όμορφα γκολ.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου συγχαίρει όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και παράλληλα ευχαριστεί την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων και όλους τους συντελεστές για την άψογη διοργάνωση.

Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς και τους συνοδούς που ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή μας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ''Sea Jets'' και ειδικότερα το πρακτορείο Νάξου ''Passenger'' του Δημήτρη Δεδρινού για την παροχή έκπτωσης στα εισιτήρια επιστροφής της αποστολής μας από τη Σύρο.

Σήμερα ξεκινάει η δεύτερη αποστολή του ΠΑΣ Νάξου που αποτελείται από τις ομάδες Κ-13 και Κ-17, για τις οποίες θα αναφερθούμε με μελλοντικές ανακοινώσεις μας.

Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά από την ιστοσελίδα sportcyclades.gr 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares