Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 12:24

Από τον Παμμηλιακό στον Ατρόμητο ο Άρης Ξεκάρφωτος | Βαμβακάρης: Θα είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά μας

Μετά τον Αντώνη Κυρίτση και την μεταγραφή του στον Ιωνικό, ακόμα ένας νεαρός αθλητής του Παμμηλιακού θα κάνει το παραπάνω βήμα σε ομάδα που αγωνίζεται στην super league.

Ο λόγος για τον Άρη Ξεκάρφωτο που θα συνεχίζει να αγωνίζεται με την φανέλα της Κ14 του Ατρόμητου Αθηνών. Ο ταλαντούχος αθλητής είναι γέννημα θρέμμα της ακαδημίας του Παμμηλιακού και είχε ξεχωρίσει με την απόδοση του τόσο με τα παιχνίδια στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, όσο και με την Μικτή Ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου και εντοπίστηκε από τους σκάουτερ.

Τον ποδοσφαιριστή αποχαιρέτησαν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Βαμβκάρης, ο οποίος μάλιστα του απένειμε τιμητική αναμνηστική πλακέτα, όπως και ο προπονητής με τον οποίο έχει αναδειχθεί, Χρήστος Καραγιαννόπουλος.

Φυσικά, στον Παμμηλιακό επικρατεί ικανοποίηση, καθώς οι διοικούντες του συλλόγου βλέπουν ότι ο σκοπός της ακαδημίας επιτυγχάνεται με τον καλύτερο τρόπο, παράγοντας συνεχώς ταλέντα. Ο κ. Βαμβακάρης σχολίασε την μεταγραφή του Άρη Ξεκάρφωτου, λέγοντας: «Χαιρόμαστε πραγματικά που βλέπουμε τα δικά μας παιδιά να προοδεύουν. Ευχόμαστε στον Άρη να πετύχει όλα του τα όνειρα και να τον δούμε ψηλότερα. Εμείς, σαν Παμμηλιακός θα συνεχίσουμε πάνω στο πλάνο που έχουμε χαράξει όλα αυτά τα χρόνια, θα το αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο και θα είμαστε πάντα δίπλα στους αθλητές μας που μας κάνουν υπερήφανους».

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares