Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 16:38

Α.Ε. Μυκόνου: Συνάντηση προπονητών και υπεύθυνων της ακαδημίας με την παρουσία του προέδρου

Συνάντηση μεταξύ του Προέδρου, Αλέξανδρου Κουκά, των υπεύθυνων και των προπονητών της ακαδημίας και της γυναικείας ομάδας πραγματοποιήθηκε στην ΑΕ Μυκόνου.

Με αφορμή ην αυριανή έναρξη των σχολείων και κατ' επέκταση των προπονήσεων για τα μικρότερα τμήματα ποδοσφαίρου ακαδημιών, που είχε ως θέμα τη λειτουργεία των ακαδημιών.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν συμπροφορά των προπονητών απέναντι στα παιδιά, η οργάνωση υλικοτεχνικών υποδομών τμημάτων, τρόπος οργάνωσης αποστολής για αγώνες, συνεργασία με τη γραμματεία και τήρηση παρουσιολογίων, αλλά και αυστηρή τήρηση των ωραρίων προπόνησης (συνέπεια στην έναρξη και στη λήξη της προπόνησης).

Έγινε επίσης ανάλυση των προγραμμάτων προπόνησης κατά ηλικία ( ενιαία προπονητική φιλοσοφία), ενώ συζητήθηκε διεξοδικά και η τήρηση των πρωτοκόλλων covid19 από όλους τους εμπλεκόμενους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σήμερα πραγματοποιήθηκε συντήρηση του χλοοτάπητα και στα δύο γήπεδα της Μυκόνου, στο Δημοτικό Στάδιο του Κόρφου καθώς και στο γήπεδο της Άνω Μεράς «Δωρόθεος Στέκας».

coaches.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares