Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 14:38

Οι όμιλοι και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος Κ-12 «AVANCE CAR RENTAL» 2021-2022

Με 20 ομάδες χωρισμένες σε 4 ομίλους θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Κ12, με την ΕΠΣ Κυκλάδων να γνωστοποιεί μέσω συμπληρωματικής προκήρυξης τον καταρτισμό των ομίλων και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  Κ-12 «AVANCE CAR RENTAL» 2021-2022

Προστίθεται: 

ΑΡΘΡΟ 21: FAIR-PLAY

 Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο διαιτητής έχει δικαίωμα κατά την κρίση του να δείξει την μπλε κάρτα σε ποδοσφαιριστή της ομάδας που θα κάνει fair-play.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 

Συμμετέχουν 20 Ομάδες χωρισμένες σε τέσσερις Ομίλους :

1ος Όμιλος (5 Ομάδες) :  Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002, ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ& ΚΑΝΟΝΙΕΡHΔΕΣ ΣΥΡΟΥ.

2ος Όμιλος (5 Ομάδες) : Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ, Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 1 , Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 2 (με ξεχωριστά ρόστερ), ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. 1 & ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. 2 (με ξεχωριστά ρόστερ).

3ος Όμιλος (5 Ομάδες) : Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ, Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ & Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ.

4ος Όμιλος (5 Ομάδες) : Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ, Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, Α.Σ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ 1 & Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ 2 (με ξεχωριστά ρόστερ).

Στους  Ομίλους το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους . Η σειρά των αγώνων θα προκύψει από κλήρωση.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους μονούς αγώνες (μπαράζ, ημιτελικοί, τελικός) δεν θα υπάρχει παράταση αλλά θα ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, για την ανάδειξη του νικητή .

Επίσης θα μπορούν να ορίζονται δύο αγώνες της ίδιας Ομάδας σε ένα διήμερο, ανεξαρτήτως εάν δεν μεσολαβούν 24 ώρες μεταξύ των δύο αγώνων, εφόσον αυτό διευκολύνει συγκοινωνιακά και οικονομικά την μετακινούμενη Ομάδα .

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, οι τέσσερις (4) πρώτοι των Ομίλων προκρίνονται στην Τελική Φάση.

Έτσι θα συγκροτηθούν οι 4 Ομάδες, που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση (Final-Four) . Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν από κλήρωση.  Οι νικήτριες Ομάδες θα αποτελούν το ζευγάρι του Τελικού και ο νικητής θα είναι ο Πρωταθλητής Κ-12 Ε.Π.Σ.Κ. «AVANCE CAR RENTAL» περιόδου 2021-2022.

Η Τελική Φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα . Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της Τελικής Φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση αποδοχής συνδιοργάνωσης και συνέχισης κάλυψης του κόστους διαμονής των ομάδων, από πλευράς της.

Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η Τελική Φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο και με δικές τους δαπάνες.

Τα νησιά και τα γήπεδα διεξαγωγής θα ορισθούν από την διοργανώτρια.

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα που ήθελε προκύψει και δεν υπάρχει πρόβλεψη στην προκήρυξη και τους κανονισμούς, θα επιλαμβάνεται και θα αποφασίζει το ΔΣ της ΕΠΣΚ .

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares