Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 10:12

Από τον ΠΑΣ Τήνου στον Ατρόμητο ο Βασίλης Βλαχάκης

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στον ΠΑΣ Τήνου φεύγει εκτός νησιού για να αγωνιστεί σε μία από τις μεγαλύτερες ΠΑΕ της Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Βασίλη Βλαχάκη, γιο του πρώην προέδρου του ΠΑΣ Τήνου Αργύρη Βλαχάκη που επιλέχθηκε με υψηλή αξιολόγηση στα δοκιμαστικά του Ατρόμητου και πλέον θα αγωνίζεται στην ομάδα Κ15 στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της super league.

Ο Βασίλης Βλαχάκης είχε δείξει το ταλέντο του περνώντας από όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του ΠΑΣ και πλέον με την στήριξη της οικογένειας του θα επιχειρήσει το βήμα παραπάνω, πραγματοποιώντας ένα από τα όνειρα του. Φυσικά η νέα αυτή διάκριση για Τηνιακό αθλητή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη σωστή και συστηματική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ακαδημία του ΠΑΣ Τήνου.

Βετεράνος ποδοσφαιριστής και ποδοσφαιρικός παράγοντας, ο πατέρας του Αργύρης Βλαχάκης, είναι δίπλα στην προσπάθεια του παιδιού του. Μάλιστα ο ίδιος του ευχήθηκε με την ακόλουθη ανάρτηση στο facebook:

«Οι λέξεις δεν μπορούν ποτέ να εκφράσουν την αγάπη και την εκτίμηση τις οικογένειας μας για όλους εσάς...

Για σένα Μικρέ μας σου ευχόμαστε τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα η ελπίδα και η δημιουργικότητα να σε συνοδεύουν πάντα.

Τα σκαλοπάτια τις ζωής να είναι ακούραστα, και η ευχή τις Παναγίας μας να σε προσέχει και να σε συνοδεύει στα βήματά σου...Να προσέχεις...»

Θυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές του Ιωσηφ Φιλιππούση και Βασίλη Βλαχάκη (του Γεωργίου), οι οποίοι από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται στις ομάδες Κ17 και Κ16 του ''ιστορικού'' Πανιωνίου.

VLAXAKIS VASILIS

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares