Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 09:56

Το ευχαριστώ του Παμμηλιακού στον Πανσιφναϊκό και την Αegean Speed Lines

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Πανσιφναϊκό και την  ναυτιλιακή εταιρεία Αegean Speed Lines εξέδωσε ο Παμμηλιακός με αφορμή το ταξίδι στη Σίφνο.

Η ανακοίνωση:

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την κυριακη 26 /9 στην Σίφνο ,μεταξύ της Κ14 του Συλλόγου μας, με την αντίστοιχη του Πανσιφναϊκου , ο προπονητής της ομάδας μας κ. Τζαμπατζάκης Κωνσταντίνος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους αθλητές της ομάδας έχοντας την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο της ομάδας μετά την προετοιμασία και προτού ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων .

Ο πρόεδρος, το ΔΣ, οι αθλητές και οι προπονητές του συλλόγου, εκφράζουμε τις εγκάρδια ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας στην ναυτιλιακή εταιρεία

Αegean Speed Lines για την υποστήριξη που παρείχε στον σύλλογο μας .

Η ανταπόκριση της εταιρείας καθώς και του συμβεβλημένου ταξιδιωτικού πρακτορείου Milos Travel Πειρουνάκης σε κάθε αίτημα μας, είναι άμεση, συμβάλλοντας έτσι στην πρόοδο του αθλητικού ιδεώδες..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης, στο αδελφό σωματείο του Πανσιφναικου και ιδιαίτερα, στον πρόεδρο της ομάδας κ Χουζούρη Γιάννη, για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας και τους συνοδούς της .....

Καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία...

K14 SIFNOS

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares