Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 21:12

Πρώτη νίκη για την Κ-14 του Πανθηραϊκού

Την πρώτη τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα το πρωί στο Γήπεδο της Ίου η ομάδα Κ14 του Πανθηραϊκού, που στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής (την 1η αγωνιστική η ομάδα μας εξέτισε το ρεπό της), φιλοξενήθηκε από τον Α.Σ Ίου.

Μόλις στο 2΄ ο Κόκα που βρέθηκε σε καλή θέση με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 0-1. Στο 21′ ο Μπούζι με ωραία πάσα τροφοδότησε τον Λιγνό, ο οποίος με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 0-2, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 41′ και στο 49΄ με δυο γκολ ο Παναγιώτης Καβαλλάρης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 62′ ο Καρτίμπελης εκτέλεσε κόρνερ από την αριστερή πλευρά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-5. Το τελικό 0-6 διαμορφώθηκε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Μετά από πάσα του Numanaj, στον κενό χώρο, ο Ανυφαντής με εντυπωσιακό σπριντ πρόλαβε τη μπάλα, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Καβαλλάρη ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας.

Διαιτητής του Αγώνα ήταν ο κ. Ελευθεριάδης.

Συνθέσεις:

ΑΣ Ίου (Μπαλαγιάννης): Μπάλλα, Hasan, Σάμιος, Barjami, Δαμβακάρης, Σάμουελ, Aldo, Σακιριάνος, Σάμιος, Ντιέγκο, Μούτσα.

Αγωνίστηκαν και οι: Γκίκας, Πρέγκα, Κυργιάκης, Gealbi καθώς και η Αραούζου.

Πανθηραϊκός (Βαγγέλης Τσοβάρας): Μαρτίδης, Φέγγη, Κόκα, Φύτρος, Καρτίμπελης, Κουλουριώτης, Αντιλάι, Λιγνός, Σκοπελίτης, Καβαλλάρης, Μπούζι.

Αγωνίστηκαν και οι: Ομπροβάτσκι, Αναπλιώτης, Καβαλλάρης Α., Παπαϊωάννου, Ανυφαντής και Numanaj.

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς την Διοίκηση του Α.Σ Ίου, για την υποδειγματική φιλοξενία που επεφύλαξε στην αποστολή της ομάδας μας.

Πηγή: panthiraikos.gr

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares