Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 22:48

Κ14: Εύκολα και δίκαια ο ΠΑΣ Νάξου τον Πανναξιακό

Εύκολο απόγευμα για τους παίχτες του Πέτρου Μαράκη σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Νάξου αφού κατέβαλαν χωρίς προβλήματα την αντίσταση του συντοπίτη Πανναξιακού με σκορ 7-0.

Στον αγώνα για τον 3ο όμιλο της Κ14 που έγινε το απόγευμα στο ΔΑΚ Νάξου, οι τυπικά φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με μονοκόμματο σουτ του Ρότσι στο 21΄. Ο ίδιος παίχτης διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο 24' ενώ στις καθυστερήσεις του Α' Ημιχρόνου , ξανά ο Ρότσι "καθάρισε" το παιχνίδι σημειώνοντας το 3-0.

Η ομάδα του Πέτρου Μαράκη ήταν κυρίαρχη στην επανάληψη και πέτυχε άλλα 4 τέρματα με τους Καρούση στο 52' , Λέκκα με εκτέλεση πέναλτι στο 54' , Μάρκου στο 56' και 62'.

Τελικό σκορ 7-0 για τους τυπικά φιλοξενούμενους που έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και δίκαια επικράτησαν. Στον αντίποδα το συγκρότημα του Πανναξιακού προσπάθησε όσο μπορούσε απέναντι σε μια ομάδα που είναι φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν για την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλαν.

DSC 1019

Διαιτητής: Χατζόπουλος | Βοηθοί: Φαν Άακεν - Δεγαΐτας

Πανναξιακός (Κατσούλης):  Μανδηλαράς, Φακίνος, Λαγογιάννης, Ντοπέσι, Ζώτος, Μαργαρίτης, Ενέσι, Κωστόπουλος (36' Βαζαίος), Καπαρέλης, Φώτης, Βενιέρης

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Μαϊτός (45' Χωριανόπουλος), Μαυρίδης (45' Ντέμος), Ορφανός, Ρότσι (54' Λάζρι), Νανάς (45' Κύλης), Μάρκου, Λέκκας (54' Περιστεράκης), Λεγάκης (54' Κουτελιέρης), Καρούσης , Καστρήσιος, Μάκα

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares