Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 22:36

Πρώτη νίκη για την Κ16 του Πανθηραϊκού

Την πρώτη της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα Κ16 της Ε.Π.Σ Κυκλάδων πέτυχε ο Πανθηραϊκός που επικράτησε με 3-1 του Α.Σ Σαντορίνης 2020, έπειτα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο γήπεδο των Φηρών.


Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες με την ομάδα μας να παίρνει το προβάδισμα στο 20′, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Μοσχάτος με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό και έπειτα από αντεπίθεση από την αριστερή πλευρά, ο Κοϊδελάι με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Πανθηραϊκός πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ, με τον Ζαμπέλη να σκοράρει στο 37′ με διαγώνιο σουτ. Το 2-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες και στο 48′, έπειτα από σέντρα του Λιονέλ Κράσι, ο Παπαβασιλείου με σουτ έγραψε το τελικό 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαλολλάρι.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός Α.Ο (Άκης Ιωσηφίδης): Μπίφσα, Κράσι Ε., Σέχου, Μοσχάτος, Κράσι Λ., Ζαρογιαννόπουλος, Διονυσόπουλος, Ζαμπέλης, Χαϊνταράι, Παπαβασιλείου, Βενιέρης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Λέσι, Αϊντινάι, Φύτρος, Τσάνο, Μέση και Μπάχνα, ενώ την αποστολή συμπλήρωσε ο Φρεγκιάι.

Α.Σ Σαντορίνης 2020(Στάθης Φίλων): Κούκα, Ρούσσης, Καραγιάννης, Κανουσάι, Κολλαράς, Κοϊδελάι Ο., Φύτρος, Καφούρος, Λιγνός, Κοϊδελάι Λ., Εσκίογλου.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κανουσάι, Χάλαρης, Λένα και Φύτρος.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares