Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 17:38

Πήρε διπλό στη Σαντορίνη και συνεχίζει αήττητη η Κ16 του ΠΑΣ Νάξου [vid]

Μετά από μία όμορφη αναμέτρηση που διεξήχθη χθες (20/11) στο γήπεδο του Καμαρίου για τον 3ο όμιλο της Κ16, ο ΠΑΣ Νάξου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΑΣ Σαντορίνης, να πάρει τη νίκη με 1-2 και να φύγει από τη Σαντορίνη με το τρίποντο, που τον διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας το απόλυτο δύο στα δυο.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημητρη Σκούνα ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκαν στην έναρξη του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παντελαίου στο 3', που προήλθε από ανατροπή του Πιέτρι από τον Κανουσάι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, αλλά ήταν αρκετά φλύαροι στην τελικοί προσπάθεια, με το 1-0 να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

PAS NAXOU K 16 EISODOS

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με ανεβασμένη απόδοση και με στόχο να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, πράγμα που κατάφεραν στο 50', όταν στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο νεοεισελθών Χάλαρης, εκμεταλλεύτηκε αδράνεια του τερματοφύλακα Ξενάκη και με πλα΄σε σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1.

Ο MVP της αναμέτρησης Αλέξανδρος Παντελαίος είχε έτοιμη την απάντηση και στο 54', μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ από διαγώνια θέση έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-2 που παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

SANTORINI PAS NAXOU DIAITITES

Διαιτητές: Νάκκας | Βοηθοί: Ρούσσου - Μαλολλάρι

ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Φίλων): Κούκα, Λένα (50' Χάλαρης), Καραγιάννης, Κανουσάι Μ. (50' Κανουσάι Τ.), Κολλάρας, Κοϊδελάι Ο., Φύτρος Σ. (32' Ρούσσης), Καφούρος, Λιγνός (70' Φύτρος Χ.), Κοϊδελάι Λ., Εσκίογλου.

SANTORINI K16

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Ξενάκης, Ρετζέπι, Πουλάι, Μπόσκου, Κάσα, Μπλόσμι, Χωριανόπουλος, Βαλέττας, Μανθόπουλος (78' Κρητικός), Παντελαίος, Πιέτρι (81' Μαράκης).

PAS NAXOU K 16

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares