Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 14:18

Δίκαιη μοιρασιά μεταξύ ΠΑΣ Νάξου και Πανθηραϊκού [pics-vid]

Σε ένα παιχνίδι με απίστευτη εξέλιξη ΠΑΣ Νάξου και Πανθηραϊκός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις προσφέροντας εκπληκτικό θέαμα που κατέληξε σε "Αγγλικό σκορ" 3-3.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 23' όταν ο Κόκα βρέθηκε μόνος του μετά από μακρινή μπαλιά και από θέση τετ α τετ νίκησε τον Μαϊτό γράφοντας το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν από βαθιά μπαλιά του Λέκκα ο Μανθόπουλος πρόλαβε την έξοδο του Παπαϊωάννου (στη φάση αυτοί οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον τερματοφύλακα) και με προβολή έγραψε το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ Νάξου "γύρισε" το παιχνίδι στο 41' όταν μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ του Μαυρίδη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αντιλάϊ μέσα στη μεγάλη περιοχή , με τον διαιτητή της αναμέτρησης Κο Χατζόπουλο να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαλέττας και διαμόρφωσε το 2-1.

Φτάνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης όπου πραγματικά έγιναν πράγματα και θαύματα.

Αρχικά στο 65' ο Καβαλλάρης από θέση τετ α τετ νίκησε τον Μαϊτό φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν καθώς κατά την εξέλιξη της ο Μαυρίδης ήταν πεσμένος στο χόρτο).

Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μετά από ατομική προσπάθεια του Μανθόπουλου ο Καστρήσιος με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους με 3-2.

Οι μικροί του Πανθηραϊκού δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους λέξη. Κυριολεκτικά με τη λήξη και του χρόνου των καθυστερήσεων ο Καβαλλάρης ξανά εκμεταλλεύτηκε το χώρο και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Χωριανόπουλο γράφοντας το τελικό 3-3.

Συμπερασματικά , το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού και οι δυο ομάδες έδειξαν ισοδύναμες , αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την κατάληψη της 1ης θέσης του 3ου Ομίλου.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Μαϊτός (55' Χωριανόπουλος), Μαυρίδης (67' Καστρήσιος), Ορφανός, Ρότσι, Νανάς (43' Ντέμος), Μάρκου, Λέκκας, Βαλέττας, Μανθόπουλος, Καρούσης, Λεγάκης (55' Μάκα)

ΠανθηραΙκός (Τζοβάρας): Παπαιωάννου, Φέγγη, Κόκα, Φύτρος, Καρτίμπελης, Κουλουριώτης, Αντιλάϊ, Λιγνός (32' Μοχάντρι), Ομπροβάτσκι (32' Ανυφαντής-67' Καβαλλάρης), Μπούζι (67' Αναπλιώτης)

Φωτογραφίες και βίντεο

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares