Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 00:15

Εντυπωσιακή η Κ14 του ΠΑΣ Νάξου στην Πάρο, 5-1 τον Μαρπησσαϊκό!

Από νωρίς οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν και παρουσιάζοντας, ειδικά στην επίθεση εξαιρετικές ικανότητες νίκησαν με 5-1, αφού στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 4-0.

Ο Μαρπησσαϊκός παρουσίασε μία συνεχή μαχητικότητα και ένα σπουδαίο τερματοφύλακα που πρέπει να προσεχθεί γιατί το ταλέντο του «βγάζει μάτια» και πετυχαίνοντας το γκολ που μείωσε, κέρδισε μία μεγάλη ικανοποίηση.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 5’ ο Λέκκας με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ, ο Μανθόπουλος βρήκε τον Βαλέττα για το 2-0. Στο 13’ πάλι ο Λέκκας τροφοδοτήθηκε από τον πολύ δραστήριο Μανθόπουλο και σούταρε με δύναμη στο κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και η μπάλα έσκασε μέσα από τη γραμμή για το 3-0. Στο 23’ ο προωθημένος Μαυρίδης από κοντά κεραυνοβόλησε για το 4-0 μετά από δημιουργία του Λέκκα.

 Στο 27’ ο ΠΑΣ Νάξου είχε δοκάρι με τον Βαλέττα.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ρότσι εκτέλεσε ψηλά άουτ το πέναλτι που κέρδισε ο δραστήριος στο διάστημα που αγωνίστηκε Ίνο Μάκα.

Ο Μαρπησσαϊκός μείωσε στο 53’. Συνδυάστηκαν αρχικά ο Γιούπε με τον Σγαρδέλη, που γύρισε υπέροχα την μπάλα και ο Κ.Φραντζής κοντραρίστηκε ήλθε ο Σάμιος που αν και πιεζόμενος τελείωσε τη φάση με δυνατό σουτ.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Καστρήσιος, που είχε δει πολλές προσπάθειες του να μην καταλήγουν στα δίκτυα κυρίως λόγω του Τσιγώνια, κατάφερε με ωραίο πλασέ να κάνει 5 τα γκολ της ομάδας του.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Φαν Άκεν, Κουζούμης και Δεγαίτας.

MARPISSAIKOS PAS K14 (1)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ: Τσιγώνιας, Φωκιανός, Φραντζής Γ., Παυλάκης, Τόσκα, Σπανογιάννης, Κολτσάκου, Γιούπε, Σάμιος, Σγαρδέλης, Αντιπαριώτης.

Έπαιξαν και οι Αποστολόπουλος, Τριβυζάς, Τσέπα, Μπελούκης και Κ. Φραντζής.

ΠΑΣ ΝΑΞΟ: Μαϊτός, Μαυρίδης, Ρότσι, Κύλης, Νανάς, Μάρκου, Λέκκας, Μανθόπουλος, Βαλέττας, Καρούσης, Καστρήσιος.

Έπαιξαν και οι Μάκα, Περιστεράκης και Λάζρι.

MARPISSAIKOS PAS K14 (1)

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares