Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 20:42

Ακόμα μία νίκη για την Κ16 του ΑΠΣ Κύθνου

Σταθερά στην πρώτη θέση του ομίλου της βρίσκεται η Κ16 του ΑΠΣ Κύθνου που ξεπέρασε εύκολα και το εμπόδιο του ΑΜΣ Φιλωτίου φτάνοντας στη νίκη με το ευρύ 7-0.

Η ταλαντούχα ομάδα της Κύθνου είχε εύκολο έργο απέναντι στο Φιλώτι που ταξίδεψε με σκάφος και (σύνθεση ανάγκης) στο όμορφο κυκλαδονήσι.

KYTHNOS FILOTI K 16

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΣ Κύθνου πριν την έναρξη του αγώνα απέτισαν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό που δολοφονήθηκε πέφτοντας θύμα της οπαδικής βίας, καθώς φωτογραφήθηκαν με τη φανέλα με το νούμερο 19, όσα και τα χρόνια του νεαρού. Στο 19ο λεπτό επίσης ο αγώνας σταμάτησε και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής.

Το σκορ άνοιξε για τον ΑΠΣ Κύθνου μόλις στο 1ο λεπτό με τον Μαρτίνο Δ. και στο 6ο λεπτό ο Μαρτίνος Γ. διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 12' ο Λαρετζάκης Γ' έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους, το 4ο γκολ για τους Κύθνιους σκόραρε ο Μαρτίνος Δ. στο 21 και στο 24' ο Αλαφούζος πέτυχε το 5ο γκολ της ομάδας του.

Στο 26' βρήκε δίχτυα ο Δανιήλ και το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 77' ο Βλαστάρης.

KYTHNOS FILOTI K 16 1

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γαρδέρης

ΑΠΣ Κύθνου (Θεοδωρόπουλος): Μαρτίνος κ., Φιλιπαίος, Αλαφούζος, Δανιήλ, Λαρετζάκης, Μπακογιάννης, Κλάρας, Αλαφούζος Γ., Μαρτίνος Δ., Λαρετζάκης Γ., Μαρτίνος Γ.

Αγωνίστηκαν και οι: Αλαφούζος Μ., Μπιτάκος, Αλαφούζος Α., Βλαστάρης, Γκούμας, Λαρετζάκης Κ., Φιλιπαίος Π.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Σέργης): Ποθητός, Βασιλάκης, Κουζούρης, Γρατσίας, Βασιλάκης Γ., Παραράς, Ψαρράς, Μάκαρης, Κιόσκου, Ψαρράς Β., Σαρλάνης

Αγωνίστηκε και ο: Βασιλάκης Ε.

VATHMOLOGIA 14 2

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares