Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 17:40

Ματσάρα μεταξύ Πανθηραϊκού και ΠΑΣ Νάξου στην Κ12 [pics-vid]

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Playland στη Μεσαριά της Σαντορίνης, εκεί όπου στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Νάξου.

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσέφεραν έναν αγώνα με πλούσιο θέαμα, δυνατές μονομαχίες και συνολικά πέντε τέρματα, με τον Πανθηραϊκό να φτάνει τελικά στην νίκη με σκορ 3-2. 

PANTHIORAIKOS PAS FASH 1

Η ομάδα του Δημήτρη Κρεμμύδα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 2o λεπτό του παιχνιδιού. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παζάλου, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι με τον Κατσαρά να τη μπλοκάρει αφού πρώτα είχε περάσει την τελική γραμμή του τέρματος. 

Στο 8΄ ο Πανθηραϊκός έφτασε στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος. Έπειτα από νέο κόρνερ του Παζάλου, ο Κατσάνης στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι η ομάδα της Σαντορίνης απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων. 

Στο 25' ο ΠΑΣ Νάξου βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μαυρίδη, ο οποίος δέχθηκε τάκλιν από τον Μπόκα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με την κα. Ρούσσου να υποδεικνύει φάουλ, απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Καρούσης, ο οποίος με δυνατό, ευθύβολο σουτ, νίκησε τον Προγουλάκη και διαμόρφωσε το 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 

K 12 AGGALIA

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου κύλησαν με τις δύο ομάδες να προσπαθούν και να δημιουργούν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Σε μια από αυτές, στο 45ο λεπτό ο Πανθηραϊκός κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Διονυσόπουλος πάσαρε στον Δαρζέντα, ο οποίος με όμορφη ενέργεια και διαγώνιο σουτ, νίκησε τον Κατσαρά και έγραψε το 3-1. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε πέντε λεπτά αργότερα. Ο Καρούσης έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και μετά από έξυπνη προσποίησε δοκίμασε ένα δυνατό σουτ με το αριστερό, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και διαμορφώνοντας παράλληλα το 3-2. 

Στα λεπτά που έμειναν δεν άλλαξε κάτι στο σκορ και έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης από την κα. Ρούσσου βρήκε νικητή τον Πανθηραϊκό. 

Διαιτητής ήταν η κυρία Ρούσσου

PANTHIRAIKOS PAS DIAITHTHS

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός ( Δημήτρης Κρεμμύδας): Προγουλάκης, Ματέκας, Διονυσόπουλος, Φουστέρης, Μπόκας, Φέγγης, Παζάλος, Μέσι, Δαρζέντας, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι: Νταούτι, Λιγνός, Μαρούδης, Τοζάι, Ντούκα, Σιμόνι και Ρούσσος.

K12 PANTHIRAIKOS

ΠΑΣ Νάξου (Πέτρος Μαράκης): Κατσαράς, Σιδέρης, Ορφανός, Κατσάνης, Καρούσης, Μαυρίδης, Βασιλάκης, Κρητικός, Βαλέτας, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Σουσούνης, Κουνάδης, Κουτελιέρης και Ανεβλαβής.

K 12 STH SANTORINI

PANTHIRAIKOS PAS NAXOU 1

PANTHIRAIKOS PAS NAXOU 2

PANTHIRAIKOS PAS NAXOU 3

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares