Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 22:09

Νίκη του Πανθηραϊκού και ευχαριστώ για τη φιλοξενία του Μαρπησσαϊκού

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ομάδα Κ14 του Πανθηραϊκού στον τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση και εξασφάλισε την παρουσία της στο Final-4 του θεσμού.

Στον αγώνα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (12/3) στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς στη Πάρο η ομάδα της Σαντορίνης επικράτησε του Μαρπησσαϊκού με 2-6, σε έναν αγώνα που έγινε κάτω από τσουχτερό κρύο.

Τα γκολ για τον Πανθηραϊκό πέτυχαν ο Μπούζι στο 1’, ο Καβαλάρης Π. στο 8’, η Φέγγη στο 13’, ο Κόκα στο 15’ και στο 33’ και ο Σκοπελίτης στο 38’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 55’ και στο 60’ με τον Σπανογιάννη και τον Γιούπε.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ρούσσος Γ., με βοηθούς τους κ.κ. Ρούσσο Γ. και Ρούσσο Ε.

Συνθέσεις

Μαρπησσαϊκός(Φραντζής): Τσιγώνιας, Φωκιανός, Σγαρδέλης, Παϊλάκης, Τόσκα, Σπανογιάννης, Κολλτσάκος, Φραντζής, Σάμιος, Γιούπε και Τσέπα ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Μπελούκης, Αποστολόπουλος, Αντιπαριώτης και Τριβιζάς.

Πανθηραϊκός(Τσοβάρας): Μαρτίδης, Κουλουριώτης, Αντιλάι, Φέγγη, Λιγνός, Φύτρος, Καρτίμπελης, Κόκα, Καβαλάρης Π., Μπούζι και Μουχάντρι Α., ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι: Ανυφαντής, Σκοπελίτης, Ομπροβάτσκι, Μέτα, Μέσι, Μουχάντρι Κ., Αναπλιώτης και Καβαλάρης Α.

Ευχαριστώ στον Μαρπησσαϊκό:

«Ο Πανθηραϊκός Α.Ο αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Διοίκηση του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός, για την υποδειγματική φιλοξενία και τη γενικότερη διευκόλυνση που επεφύλαξε στην αποστολή της ομάδας μας, στα πλαίσια του μεταξύ μας αγώνα για το πρωτάθλημα Κ14, που έγινε το Σάββατο (12/3) στην Πάρο».

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares